tyfus Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 ...i tu pada moje pytanie czym to najlepiej "podczyscic w domowych warunkach ?"no to lepiej niech tu nie pada. ten dział nie jest od tego typu pytań.
ItsIllDurrrr Napisano 22 Sierpień 2013 Autor Napisano 22 Sierpień 2013 Może teraz bedzie lepiej widać
XII Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Specjalistą w tej dziedzinie nie jestem ale ... szansa na epokę brązu to to to ma dużą ;)Zdrów!
sonicsquad Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Napisałem wcześniej, ale post zniknął ;)Regularne zdobienia i ogólny wygląd wskazuje na coś bardziej starego niż odpustówka...
maciu4 Napisano 21 Sierpień 2013 Napisano 21 Sierpień 2013 wygląda bardziej na obrączke plastikowa od nakrętki z plastikowej butelki;)
tyfus Napisano 21 Sierpień 2013 Napisano 21 Sierpień 2013 jest tu... i raczej chyba nie pierścień" ale obrączka ?
ItsIllDurrrr Napisano 21 Sierpień 2013 Autor Napisano 21 Sierpień 2013 byc moze , sory za foty ale nie moglem zrobic inaczej , ktos widzial juz cos podobnego ?
sonicsquad Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Kolega włożył obrączkę" do zrywki od nakrętki aby leżała pod kątem do aparatu. Umożliwia to zrobienie lepszego zdjęcia zewnętrznej strony . Obrączka owszem jest w środku ale prosiłbym powstrzymać się od kąśliwych komentarzy.
tyfus Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 jak sonicsquad napisał - kolejne bezsensowne wpisy zostaną docenione.
XII Napisano 22 Sierpień 2013 Napisano 22 Sierpień 2013 Witam,Nie obrażaj się kolego sonicsquad na kolegów którzy w ten a nie inny sposób to komentują ponieważ fotka wyszła w taki sposób, że osoba która nie widziała tego w rzeczywistości (jedynie tę fotografię) nie może ogarnąć jak ta obrączka w ogóle jest zaprezentowana. Ja na pierwszy rzut oka i przyznam się szczerze przez jakieś 5 minut nie mogłem zrozumieć czy kolega pokazuje wewnętrzną stronę obrączki czy zewnętrzną. Priorytetem spostrzeżenia w tej sytuacji jest układ taki, że obrączka umieszczona jest w tej plastikowej obrączce od żywca niegazowanego zakupionego w biedronce.. ale jak już zaczniemy się przyglądać wtedy zaczyna wyłaniać się rzeczywistość (nie powiem z wielkim trudem) - obrączka górą skierowana jest stroną zewnętrzną do przodu i nie jest równo z plastikową. Metalowa obrączka jedynie jest podparta o tą plastikową. ..i niestety tego nie widać na pierwszy rzut oka i ciężko cokolwiek zobaczyć tak naprawdę ... się rozpisałem :) ale żywca Ci zidentyfikowałem :DZdrów!PS. ta właściwa obrączka była z pewnością pozłacana, są ślady pozłacania?
Pytanie
ItsIllDurrrr
Prosil bym o ID pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.