dzieci3 Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 przyjmę każdą ilość złotych [precozjów],diamentów i innych kamieni szlachetnych, bardzo cenne stare monety i inne cenne numizmaty, dzieła sztuki w ostateczności współczesną walutę: funty, dolary i PLN-y Ja tylko tak żartowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Sierpień 2013 Share Napisano 10 Sierpień 2013 ja nie żartuję:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeo742 Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2013 ...a spamer żondzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 taż aboż :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 Tyfus, z jakiego drewna te półki, toż to materiał przydatny w polskim programie kosmicznym- ze względu na wytrzymałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 Tyfus! Po Prawej na górze brakuje jednej sztabki do kolekcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 To zdjęcie to raczej lipa. Sztabki wyglądają na standard Good Delivery o wadze 12,5 kg , więc 1 półka 312,5 kg, widać ich ze 20, więc sporo ponad 6 ton złota. I drewniany regał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 A ja nie dam się przekupić.Każdy ban,kartka,rozjechana kura czy kot widnieje dumnie na masce mojego PKW.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 A ja głupi myślałem że sobie wiejski tuning na masce zrobiłeś i grilla przedłużyłeś :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Nie no,to nie Typowy Mirek" i pasek w TDIku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.