Thomson. Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2013 Czy może jest tu na forum osoba, której zapodział się w ostatnich dniach w rejonie przyczółka warecko- magnuszewskiego wykrywacz? Mówiąc konkretnie spacerując ostatnio i podziwiając piękno przyrody natknąłem się na wykrywacz HS 3 cewka 30 cm. Właściciela proszę i info. Oddam po wskazaniu miejsca, w którym stracił sprzęt. I flaszką też nie pogardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Jakaś szybka ewakuacja musiała być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Sierpień 2013 Share Napisano 8 Sierpień 2013 Jak właściciel zgubił sprzęt to pewnie flaszkami on też nie pogardził i pewnie nawet nie będzie pamiętać gdzie go zostawił :)A tak a`propos flaszek i kopania.Kilka lat temu byłem w ternie, lipiec lub sierpień, gorąco niemiłosiernie, pot zalewa oczy.Idę przez las i zobaczyłem przy drodze maleńką górkę. Sprawdzę ją, a co mi tam - pomyślałem. Podchodzę i widzę że leżą 2 puste flaszki 0.7 po Smirnoffie, świeżuteńkie. Zaglądam za drzewo i jest reklamówka. W reklamowce 0.7 Smirnoffa z odpitym 50 - 100 gram, pół 2 litrowej Coca - Coli, 2 kieliszki i 2 szklanki.2 klientów w ten niemiłosierny upał zarżnęło się dwoma siódemkami i z trzecią już sobie nie poradzili.Nie wiele się zastanawiając zapakowałem trafiejne znalezisko do auta i wróciłem do domu. No i już było po kopaniu..... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 A mówią,że w Polsce bida i kryzys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 Dobrze mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.