tomala_kikol Napisano 29 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2013 Witam. Ktoś chętny na porycie w okolicy?Wiadomość na privPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus1957 Napisano 29 Lipiec 2013 Share Napisano 29 Lipiec 2013 ..chyba dziki sa dobre w ryciu. My raczej szukamy, kopiemy i z a k o p u j e m y dołki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 30 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2013 Ok kolego tytus1957 +1 wpadło. Swoje uwagi może kolega świeżym kopaczom zostawić a dołków na plaży i tak nie mam zamiaru zasypywać :D:D:D Tyle by było w temacie...Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 Właśnie przez takich jak ty - I TAK potem są problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 Koledzy może nie dowidzą jaki jest tytuł oraz treść mojego wpisu, więc proszę o zabranie stąd 4 literek" i nie trolowanie mi tutaj.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 Panowie idźcie trolować gdzie indziej - proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYPA1 Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 jakoś udało się nam spotkać,mimo tego że nie wiedziałem,że szukasz kogoś do rycia hehe,Grzybowo nie należy do dużych miejscowości,więc trudno nie było spotkać ludzi z piszczałką,mam nadzieję że zdrowo i w całoiści dojechaliście do domu,pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greywolf Napisano 11 Sierpień 2013 Share Napisano 11 Sierpień 2013 Witam! Dajcie znac kiedy następne rycie w Kolbergu to chętnie dołączę. Dopiero dziś zobaczyłem tego posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 11 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2013 Siemka Stypa:P Dojazd do domku bez problemu:P Teraz czekam na ewentualne fotki" z podróży do domu hehehe. Dzięki za wspólne poranne wypadziki i miłe towarzystwo! Pozdrawiam i do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 12 Sierpień 2013 Share Napisano 12 Sierpień 2013 witam to was było widać w kamerce jak po plaży (ryjecie)a jak z wynikami ??? bogata plaża ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 12 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2013 10 dni jakieś 240zł ale nie miałem sitka i pół na pół zbieranko z pogaduszkami z plażowiczami:P 2 srebrne pierścionki bransoletka srebrna i łańcuszek gruby srebrny który wrócił do właścicielki. Ogólnie chodzenie FOR FUN :PP.S. Pewnikiem mnie było widać bo chodziłem głównie pod kamerką:PPzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYPA1 Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 ja niestety nie miałem słuchafonów na stanie i dość ciężko było łapać" sygnały,ale ogólnie cosik tam wyszło,nie tak dobrze jak u tomali,ale też nie mogę narzekać,w groszakach od 1 do 20 jakieś 14 zyla,więc było co robić heheh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppawlowski1938 Napisano 8 Wrzesień 2013 Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Ja jestem chętny kolo mnie bylo forsowanie odry .muj meyl ppietroczuk1@gmail.com.jak ktoś chce wypad niech szykuje dobrom sapere 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2014 Odgrzewamy kotlecika:) Od 26 lipca jestem w Grzybowie... Ktoś się w tym czasie wybiera w te okolice?Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYPA1 Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Siemka,nie warto tomala,tu już nic nie ma ;D.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 12 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2014 Ty żałuj, że tak krótko będziesz bo w Kołobrzegu sunrise będzie hehehe:DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 12 Lipiec 2014 Share Napisano 12 Lipiec 2014 Witam.10 dni rycia to ile godzin za te 240 zł , sitko aż tak niezbędne było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2014 Cezar byłem z rodziną na urlopie a nie na zarobku:)I tak samo w tym roku będę z żoną i synem:)A sitko potrzebne bo prościej i przyjemniej się szuka.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 14 Lipiec 2014 Share Napisano 14 Lipiec 2014 Kto mówi o zarobku? Szukam na plaży rekreacyjnie nie zarobkowo a sitka nie używam bo jest mi zbędne.Znaczy nie orientujesz się ile godzin urlopu poświęciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Cezar... Nie przywiązuje do tego wagi ile chodziłem i tyle. Na lody, młodego zachcianki na maszynach i browara było zawsze:) I to jest w tym najlepsze. A wracając do tematu wątku poszukuje ludzi do wspólnego połażenia rano po plaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 15 Lipiec 2014 Share Napisano 15 Lipiec 2014 Tomala kikol...Grzecznie zapytałem ile godzin ryłeś nie z dokładnością co do jednej.Nie wiedząc ile podał byś jakąś tam liczbę i finito a ty piszesz o przywiązywaniu wagi.Chyba czas zacząć przywiązywać do tego" wagę bo może się zdążyć że wejdziesz na plażę jednego ranka a wyjdziesz drugiego jak nie przywiążesz.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 15 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2014 Cezar normalne jest że idziesz np. rano na 3 godziny i przykładowo wieczorem na 2... Ale czas nie adekwatny do kopania bo zawsze ktoś zagaduje i trzeba przyjąć, że z 3h spędzony7ch na plaży z wykrywaczem faktycznie na szukanie wyszło 2 lub 1,5h. Więc nie wiem nie liczyłem ile szukałem a ile gadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYPA1 Napisano 16 Lipiec 2014 Share Napisano 16 Lipiec 2014 Troszku nowych ludków z magicznymi kijami" przyjechało, więc sam na bank nie będziesz,akurat ładna pogoda się zrobiła jak wyjeżdżaliśmy,szkoda,że nam się nie udało wstrzelić" w ciepełko i słońce.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 17 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2014 Szkoda , że nam wspólnie nie udało się z terminami wstrzelić;) Ale nie ma co niedługo Cię odwiedzę:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STYPA1 Napisano 20 Lipiec 2014 Share Napisano 20 Lipiec 2014 No musowo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.