Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 Koleżanka małżonka wpadał na genialny ( wg Niej ) pomysł wyjazdu do Radkowa... Termin- połowa sierpnia i na dosłownie parę dni.Ktoś ma pomysła, gdzie się ulokować i co później ( poza wyprawami na houskove knedliky ) robić?
hipolit-O4 Napisano 4 Lipiec 2013 Napisano 4 Lipiec 2013 Teren ciężki do chodzenia,wszędzie pod górkę.Kopanie także nie łatwe,ale piaskowe łachy przy drodze do Czech godne uwagi.Granica w latach międzywojennych przebiegała w tym sanym miejscu.W czechach możesz pochodzić z wykrywką bezstreswowo.
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 Ja się nudzić nie będę- zawsze to mogę Forum pilnować :-)Szukam informacji o dobrych noclegach i atrakcjach dla reszty kamandy.Ale- dźwięki.
hipolit-O4 Napisano 5 Lipiec 2013 Napisano 5 Lipiec 2013 Dawno w tamtych okolicach nie byłem,ale w pobliżu Radkowa były górnicze ośrodki wypoczynkowe z przyzwoitymi warunkami.
banderas Napisano 13 Lipiec 2013 Napisano 13 Lipiec 2013 Warto odwiedzić Zamek Kapitanowo w Ścinawce Średniej i poprosić Henia o starą trasę zwiedzania a na koniec o recital perkusyjny.p.s.Zazdroszczę tak pomysłowej koleżanki małżonki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.