kowal99751 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Napisano 1 Lipiec 2013 Witam. Ostatnio widzialem w lesie cos takiego chyba mozdzierz ale ...chce zapytac czy jest to bezpieczne bo nie wiem czy mam zadzwonic po sluzby czy nie nie chce miec klopotow. Prosze o pomoc.
didi Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 Nie rozumiem jakich kłopotów się obawiasz? Jak zadzwonisz po służby i okaże się to bezpieczne? Co do identyfikacji to osobiście jak bym to wykopał potraktował bym to jako niebezpieczne. Jest to prawdopodobnie fragment pocisku moździerzowego albo ombki"
Dakor! Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 vis trochę Ciebie poniosło. To wygląda jak granat moździerzowy z urwaną lotką i częściowo zapalnikiem.Niebezpieczne.
viator01 Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 Mogłoby ponieść" kowala, ale ma instynkt. A że vis czuły na terminologię to i dowcip mu się udał. Lepiej patrol saperski by podesłać było
kowal99751 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Napisano 1 Lipiec 2013 Witam. Ostatnio widzialem w lesie cos takiego chyba mozdzierz ale ...chce zapytac czy jest to bezpieczne bo nie wiem czy mam zadzwonic po sluzby czy nie nie chce miec klopotow. Prosze o pomoc.
Pytanie
kowal99751
Witam. Ostatnio widzialem w lesie cos takiego chyba mozdzierz ale ...chce zapytac czy jest to bezpieczne bo nie wiem czy mam zadzwonic po sluzby czy nie nie chce miec klopotow. Prosze o pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.