czarek100 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 nie wiem co bierze ten koleś,ale tym razem chyba przesadził z dawką:)ten człowiek to chyba debil roku,ciekawe czy większy kaliber też by tak przetestował w mikrofalówce.normalnie ręce i nogi opadowywują tak głupie że aż śmieszne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Hahaha, od wczoraj nie miałem takiej polewy(rekonstrukcja w Żarach). Trzeba przyznać, że coraz większe rekordy głupoty ludzie biją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 25 Czerwiec 2013 Share Napisano 25 Czerwiec 2013 to trzeba umieścić w temacie ku przestrodze.Ja zdębiałem i przypomniała mi się pewna starsza pani , która niemieckim granatem polowała" krowy na łące: o to taki wygodny tłuczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 25 Czerwiec 2013 Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Śmierdzi ściemą, ale ok...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Dokładnie wieje ściemą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 Nawet jeśli to ściema to zawsze się znajdzie grupa ludzi, którzy widząc to w necie zaczną próbować podobnych pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVICIA Napisano 17 Sierpień 2013 Share Napisano 17 Sierpień 2013 kiedyś spotkałem kolesi z wykrywkami i tez mówili że znaleźli granat , ale że zapalnik był skorodowany to położyli pod drzewem tak żeby każdy widział i nie wlazł przypadkiem - powiedziałem co się z takimi rzeczami robi - więc jak patrze na te zdjęcia to jest to całkiem prawdopodobne , idiotów nie brakuje. Brak słów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.