czarek100 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 nie wiem co bierze ten koleś,ale tym razem chyba przesadził z dawką:)ten człowiek to chyba debil roku,ciekawe czy większy kaliber też by tak przetestował w mikrofalówce.normalnie ręce i nogi opadowywują tak głupie że aż śmieszne:)
patton12 Napisano 24 Czerwiec 2013 Napisano 24 Czerwiec 2013 Hahaha, od wczoraj nie miałem takiej polewy(rekonstrukcja w Żarach). Trzeba przyznać, że coraz większe rekordy głupoty ludzie biją.
fuks_ag Napisano 25 Czerwiec 2013 Napisano 25 Czerwiec 2013 to trzeba umieścić w temacie ku przestrodze.Ja zdębiałem i przypomniała mi się pewna starsza pani , która niemieckim granatem polowała" krowy na łące: o to taki wygodny tłuczek"
Ostoja Napisano 17 Sierpień 2013 Napisano 17 Sierpień 2013 Nawet jeśli to ściema to zawsze się znajdzie grupa ludzi, którzy widząc to w necie zaczną próbować podobnych pomysłów.
VVICIA Napisano 17 Sierpień 2013 Napisano 17 Sierpień 2013 kiedyś spotkałem kolesi z wykrywkami i tez mówili że znaleźli granat , ale że zapalnik był skorodowany to położyli pod drzewem tak żeby każdy widział i nie wlazł przypadkiem - powiedziałem co się z takimi rzeczami robi - więc jak patrze na te zdjęcia to jest to całkiem prawdopodobne , idiotów nie brakuje. Brak słów .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.