wojtek2a Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Witam,moja córka bierze udział w pewnym konkursie, wyczerpałem już wszystkie pomysły dlatego proszę Was o pomoc i mam nadzieję, że nikogo nie urażę tym postem. Mianowicie jest studentką prawa i aplikuje o staż w Parlamencie Europejskim w Brukseli. Przeszła już dwa merytoryczne etapy (test wiedzy o UE i napisała 2 prace w języku obcym) niestety organizatorzy wymyślili, że 3 etap to głosowanie facebookowe, jedna osoba z każdego województwa pojedzie na staż. Obecnie jest na 2 miejscu, od 3 czerwca zdobyliśmy 400 głosów, ale to wciąż za mało. Jeśli ktoś zechciałby zagłosować, oto instrukcja:- wchodzimy w LINK: https://apps.facebook.com/eurostaz-app/- 'lubimy' aplikację- szukam województwa podlaskiego -> Aleksandra Surawska- przy nazwisku wyświetli się mały prostokąt obok napisu 'praca' (są to prace pisemne, które zakwalifikowały Olę do 3 etapu)- uzupełniamy formularz, dzięki czemu WY bierzecie udział w losowaniu nagród (BEZ WYPEŁNIENIA ANKIETY, GŁOS SIĘ NIE ZAPISZE! można wpisać cokolwiek, nie jest istotne co)- klikamy wyślij, jeśli pojawi się liczba głosów przy każdym nazwisku to znaczy, że głos jest ważny. Udostępniamy profil i wydarzenie znajomym!Co gorsza jedna osoba ma tylko jeden głos, a w tamtym roku wygrane wyniki sięgały 3 tysięcy głosów, dlatego liczę na pomoc.Głosowanie trwa do 30.06!Pozdrawiam,wojtek2a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Poszło.Ale generalnie takie akcje warto z administracja załatwiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Wielkie dzięki! Z administracją, tzn....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Czerwiec 2013 Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Z jakimkolwiek z moderatorów :)Ale to już nie istotne - byle się udało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Jeszcze 2 tygodnie, więc może uda się zebrać głosy. Bardzo dziękuję! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Witam! Nie jest żle, ale nadal potrzebujemy głosów! Nadal więc zapraszam do głosowania, to kosztuje tyko parę chwil! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Wojtek , moja córka kilka lat wstecz odbyła taki staż, ale takich cudów nie było, oczywiście masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Czerwiec 2013 Share Napisano 17 Czerwiec 2013 mój masz również ale mam nadzieje że kiedyś później :) nie będzie zamykać poszukiwaczy :) -pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Witaj Wojtku2aJa również oddałem swój głos. Myślę że Twoją córkę bardzo zdopingowałem. W ankiecie napisałem następujące zdanie:Jeżeli nie wygra to za karę będzie nosić ojcu szpadel na wykopkach." :)Pozdrawiam serdecznieJanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 18 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Bardzo dziękujemy za oddane głosy i prosimy o jeszcze. WAŻNE: po głosowaniu trzeba wypełnić i wysłać formularz bo inaczej głos się nie zapisze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 18 Czerwiec 2013 Share Napisano 18 Czerwiec 2013 Już jest jeden więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 19 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2013 Panie i panowie! Proszę głosować bo , jak napisał kol. Traper6 Jeżeli nie wygra, to za karę będzie nosić szpadel na wykopkach".Ale wygrana zależy od Waszych głosów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 20 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Dodam, że Ola była no i zawsze jest harcerką. Mówi, że harcerką będzie zawsze! Dajmy jej szansę i glosik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 Wojtek, i jak sprawa wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 27 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2013 Na dzień dzisiejszy jest dobrze, Ola jest na prowadzeniu. Konkurencja jednak walczy nadal, więc cały czas musimy zdobywać głosy aby nie dać się wyprzedzić. Apel o dalsze głosy jest więc nadal AKTUALNY do godziny 0.00 30 czerwca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Innuendo Patria Napisano 28 Czerwiec 2013 Share Napisano 28 Czerwiec 2013 PoszloPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 28 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2013 Panie iPanowie! Ogłaszam POWSZECHNĄ MOBILIZACJĘ!!! Przeciwnik zdołał w ciągu dnia dzisiejszego osiągnąć przewagę o 41 punktów. W związku z tym proszę wszystkich, którzy mają głosy o ich oddanie. Tych, którzy głosy już oddali, a chcieliby pomóc proszę o głosy członków rodziny, kolegów i kogo tylko uda się poprosić o pomoc. Co pewien czas będę informował o sytuacji. Bardzo proszę o zaangażowanie i pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 29 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2013 witam! Ktoś może podpowie, co zrobić żeby było więcej głosów z tego forum? Wczoraj założyłem drugi wątek, tak tylko żeby zwrócić uwagę, ale zaraz znikł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Jeden wątek w zupełności wystarczy. Kto miał glosować pewnie zagłosował, a odświeżając temat zwracasz na niego uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Ode mnie też poszedł głos choć nie lubię tego typu aplikacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Sonic, no młoda jest , rozwojowa, pomóc trzeba, jak ją ojciec dobrze pokieruje to może za kawałek rdzy nie będą zamykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Spoko :) Nawet żonę namówiłem na oddanie głosu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Wchodziłem i nie ma nikogo takiego w Podlaskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 29 Czerwiec 2013 Share Napisano 29 Czerwiec 2013 Ok poszło moje niedopatrzenie już nie ten wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 29 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2013 No nic, tylko dziękować i prosić o jeszcze! Czas jest do godziny 00.00 30 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.