elvis123 Napisano 6 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2013 Witam ostatnio dostałem cynk o tym że niedaleko miejscowocści w której się urodziłem ruscy zatopili czołg na mokradłach Latałem w promieniu kilometra i znajdowałem am milatari łuski itp . może znacie jakąś organizacje która by pomogła w zlokalizowaniu i wydobyciu czołgi. ZNarazie tam są mokradła i chaszcze na jesieni mam zamiar wpaść w te bagna i szukać narazie jest tam zarośnięte jak coś proszę pisać sylbow@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis123 Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Teraz tam są mokradła i krzaki tylko nie wiem czy moim wykrywaczem sięgnę" czołgu ale jeśli będą tam podejrzane wielkie dziury zalane wodą postaram się namówić brata żeby tam zanurkował z butlą i latarką i zobaczymy jak coś to napiszePost został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 09:34 10-06-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 7 Czerwiec 2013 Share Napisano 7 Czerwiec 2013 polecam coś co będzie się utrzymywać na powierzchni niekoniecznie łódka chociaż jak warunki pozwalają może być.wykrywacz to nie wiem czy da radę, ale skręcany z elementów szpikulec ze stalowego sztywnego drutu. skręcany lub w inny sposób przedłużany bo nie wiadomo jak daleko do dna. podobnych szpikulców używają chyba w górach do poszukiwań pod lawinami.obowiązkowo asekuracja zarówno szukającego jak i dopięta lina do łodzi(itp), w celu szybkiego ściagnięcia do brzegu.jak dziobac takim szpikulcem wyjaśniać chyba nie trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis123 Napisano 7 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Tak też zrobimy dzięki a pomysł z szpikulcem pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Czerwiec 2013 Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Wątpię, żeby na bagnach/mokradłach ta latarka się przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 7 Czerwiec 2013 Share Napisano 7 Czerwiec 2013 Można jeszcze magnes neodymowy wypróbować - jak złapie i nie da się wyciągnąć, to może być coś dużego. No i motywacja, żeby coś swojego wydobyć też będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak502 Napisano 8 Czerwiec 2013 Share Napisano 8 Czerwiec 2013 Napisz jaki to region z tym czołgiem. Mam ekipę z goeradarem, może zechcą się włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.