Nanook1978 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Eeee, chyba jednak pomoc zimowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 22 Marzec 2004 Share Napisano 22 Marzec 2004 Było, nawet chyba w A co to?" na KSXXW i stanęło na pomocy zimowej.PzdrGrzesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Share Napisano 22 Marzec 2004 Czy ktos może podać link do tego tematu - coś nie moge znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Zgadza się było w SXXw w dziale a co to?" Sam zakładałem ten wątek. Odpowiedzi było wiele i różnych ale tak jak pisze Grzesio to znaczek Winterhilfswerk czyli pomocy zimowej dla żołnierzy. W WOŚP dostajesz seruszko za datek a wtedy dawali takie znaczki :)Było ich sporo róznych odmian.pozdrmarwro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Witam.Moge ci tylko powiedziec ze prawdopodobnie jest to odznaka minera. Pozdrawiam i czekam na pomoc innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Share Napisano 20 Marzec 2004 Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Nanook1978
Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.
Z góry dzieki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.