Nanook1978 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.Z góry dzieki.
Grzesio Napisano 22 Marzec 2004 Napisano 22 Marzec 2004 Było, nawet chyba w A co to?" na KSXXW i stanęło na pomocy zimowej.PzdrGrzesio
Nanook1978 Napisano 22 Marzec 2004 Autor Napisano 22 Marzec 2004 Czy ktos może podać link do tego tematu - coś nie moge znaleźć.
marwro Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 Zgadza się było w SXXw w dziale a co to?" Sam zakładałem ten wątek. Odpowiedzi było wiele i różnych ale tak jak pisze Grzesio to znaczek Winterhilfswerk czyli pomocy zimowej dla żołnierzy. W WOŚP dostajesz seruszko za datek a wtedy dawali takie znaczki :)Było ich sporo róznych odmian.pozdrmarwro
endriu Napisano 21 Marzec 2004 Napisano 21 Marzec 2004 Witam.Moge ci tylko powiedziec ze prawdopodobnie jest to odznaka minera. Pozdrawiam i czekam na pomoc innych.
Nanook1978 Napisano 20 Marzec 2004 Autor Napisano 20 Marzec 2004 Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.Z góry dzieki.
Pytanie
Nanook1978
Witam trafiła mi sie dziś odznaka , na dawnym poligonie z pierwszej wojny. Czy to co na zdjęciu to jest odznaka minera z I wojny?. Proszę o pomoc i jakieś info. na ten temat.
Z góry dzieki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.