Skocz do zawartości

Deus xp

lukasz9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wszedłem w ten wątek by poczytać o Deusie, ale tu tylko jakaś jatka o explorerach i innych.

Czy admin tego działu mógłby wyczyścić wszystko to, co nie jest związane z tematem tego wątku???
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
To jest wątek w całości taki sam i do wycięcia. Bo zaczyna się od durnoty. jeśli zależy Ci na czytaniu durnot, szczególnie na temat Deusa, to wybierz sobie wątki lub wypowiedzi niektórych forumowiczów, wrzuć ich nicki do wyszukiwarki, i będziesz miał czytania po pachy ;)
Napisano
tylko o deusie.mam go od 1 maja.2 maja ładowałem akumulatory i po naładowaniu,chodziłem przez dwa dni.do wczoraj[15 maja],była przerwa w używaniu deusa.wczoraj rano,byłem zdziwiony,że akumulatory są naładowane na 100%[tak pokazuje panel].chodziłem wczoraj i dzisiaj i dalej,nie widzę ubytku w akumulatorach.co do osiągów deusa,nie będę się jeszcze wypowiadał,bo zbyt krótko go mam.jak na razie,to wielki plus za wagę,tego wynalazku.mogę bez żadnego problemu,machać nim na maksymalnie wydłużonym stelażu.
Napisano
...no sorry ja mam opla i po przejechaniu 100km na wskaźniku ze 100% spada do 50% :D (dwie kreski w dół - 2/4) wydawałoby się, że dużo pali ale na kolejnej kresce w dół da się zrobić ok 400km :D za to - w sumie na 3/4 baku da się przejechać 500km.

Przepraszam za offtopic i też uważam, że temat do usunięcia w całości - no ewentualnie do pozamiatania :)

Zdrów!
Napisano
Po co do usunięcia, niech ludzie czytają, jacy co niektórzy są mądrzy.
B. z tym Oplem to ci się udało, ale niestety to prawda, nie poprawili tego do tej pory:(
rufa, czytałem że nie są żywotne te akumulatory, ale podobno nowe są tanie, waga rzeczywiście mała, ale wszystkiego mieć nie można.
Napisano
Żartowałem sobie z reklamy. Nie wiem jak jest z tym wskaźnikiem w różnych Oplach. Pewne jest jedno, ten wskaźnik powinien pokazywać jednoznacznie ilość paliwa w baku a nie tylko BYĆ.

Podpierania opinii technicznych na podstawie jakiegoś kulawo dziającego, NIEDOROBIONEGO wskaźnika, nawet nie ma co komentować. Mam tylko nadzieję, że wskaźnik naładowania w Deusie nie przekracza 100% w warunkach bojowych" :)
Napisano
Ja pitole - dawno się tak nie uśmiałem :D
Dziwię się, że admin/moderator nic nie robi i nie rozdaje wafli :D

Brzęczyszczykiewicz dlaczego akurat 34,7cm bo ja słyszałem o 36,6cm :D

...myślę, że zasięgi zwiększą się nieznacznie na drobnicę (czytaj 2-max5cm) natomiast na grubsze rzeczy zasięgi będą odpowiednio i stosunkowo większe nawet do 30-40cm myślę na wiadro ocynkowane ;) np.

Zdrów!
Napisano
36,6 to user Deusa ma pod pachą a nie pod sondą :)

A za co kary? Ktoś tu kogoś obraził?
Wątek jest durny od początku, czego wymagać pod koniec? :]

Na forum jest pewnie ze 100x powtórzone, co się dzieje z zasięgiem na co, gdy się sonda zwiększa. To jest niezależne od wykrywacza zjawisko FIZYCZNE. Jak traktować poważnie kogoś, kto pyta po raz 101-szy?
Napisano
a od kiedy Wafel to kara???
No koleszka boratynke Deusem z 3 metrów znalazł. Wszedł na pole włączył Deusa przeszedł 3 metry i znalazł. Normalnie wymiękłem taki jest cudowny i najlepszy ..
Napisano
...a mi wystarczy jednak moja żona. :) no ale popatrzeć przecież czasami sobie można ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie