vojtaz2 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 Dużo farby jak na tyle lat w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 Pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 Drugi już nie miał środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 Kąpiel na Auto Spa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 24 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT :) Oby Gwiazdka Przyniosła Wam Takie Piękne Fanty Pod Choinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 Mikołaj już jednego chojno obdarował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Witam, Bywało że złom się wykopywało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Poddałem się !! Zostało w ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Znowu okop :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Kolejna dziura w ziemi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 znowu hełmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 To się robi NUDNE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 To na tyle, może jutro coś dodam jak wrócę z Czech, jadę na mince ale pewnie wrócę z Czołgiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanter75 Napisano 27 Grudzień 2013 Share Napisano 27 Grudzień 2013 od daj do huty to za paliwo ci się zwróci a szturmik ładny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Grudzień 2013 Share Napisano 27 Grudzień 2013 vojtaz2... przecież prosiłem cię kiedyś... tygrysa, tygrysa... może być bez załogi :)))a na serio, widzę że u naszych południowych sąsiadów jeszcze bogate miejsca się trafiają.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 27 Grudzień 2013 Share Napisano 27 Grudzień 2013 Vojtaz odpisz mi na e-meil, bo mnie ciekawość zeżre :D.No i oczywiście gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 tyfus czołg jest ale ruski i nie opłaca się go wyciągać, Czesi parę lat temu podczas remontu rzeki znaleźli go. Teren bagienny przy samej drodze, dużo stawów jest obok. Mam tam na miejscu kolegę Czecha, nie chce się podjąć tego wydobycia bo to nie opłaca się, akurat państwo może mu go zabrać. Wrzucam dwie foty. Po za tym na tej drodze Niemcy zniszczyli nie znaną liczbę rosyjskich czołgów, sam znalazłem kilka miejsc gdzie w rowach walały się części opancerzenia oraz gąsienic co Czeskim kolegom odstąpiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 To fota z lat 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2013 Tak po za tym jutro się tam wybiorę w te krzoki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 28 Grudzień 2013 Share Napisano 28 Grudzień 2013 Szacun Wojtek,jak zwykle super fanty.A ja do Ciebie jade i jade i dojechać nie moge...a taka pogoda za oknem.Pozdrawiam.Bart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 Kolega wykopuje panzerschrecka, ale więcej fotek nie mam za to jest film który muszę jeszcze opracować, po za tym mam zdjęcia tego co tam jeszcze było czyli hełmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 :) to był kolejny okop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 Jak widać, bagnety, notki, rejestracja wh, hełmy itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 30 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2013 jeden z nich jest w ładnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.