sebo_sek Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Czy chodzicie po placach zabaw? Ja w zeszłym roku zacząłem i mam zamiar kontynuować. Jeden wypad na 1,5 godzinki = 13 z groszami i srebrny wisiorek z cyrkoniami. Później wrzucę fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Wyobraziłem sobie takiego kopacza w piaskownicy obudowanej z każdej strony blokiem:D i te wszystkie twarze postaci opartych parapetach. Chyba że po nocy:P Napisz kolego jak to wyglądało w twoim przypadku.I jeszcze te wszystkie matki goniące dzieci z placu zabaw bo to przecież ten wariat" szukający niewypałów spod 7ki.Oczywiście nie chciałem nikogo obrazić, naszła mnie taka wizja po zobaczeniu tytułu:)Pozdrawiam Rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 place zabaw ,wyjdziesz może jako sęp ,przejdziesz na plażę,,cisza ,spoko,kontakt z naturą-wiosna samo życie,może rusałka jaka się napatoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Także polecam plażę :D.Bo już widzę masę dzieciaków kopiących swoimi łopatkami i łudzących si odnajdziemy razem skarb" :D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 chłopie takie żeczy robi się w martwym sezonie -jesień-wiosna,a latem czekasz na urobek,to co komu spadnie ,,skapnie,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 19 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Ja łaziłem w nocy - spokój bez problemów. Jak się ma plażę za oknem to OK, ja mam place zabaw. Fajna jazda jak się ma chwilę żeby wyskoczyć wieczorkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 19 Kwiecień 2013 Share Napisano 19 Kwiecień 2013 A jak to jest wtedy z policją?Taka sama sytuacja jak z plażą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2013 A co policji do tego? Zabytków tam nie znajdziesz a używanie wykrywacza nie jest w Polsce zakazane. Szukasz obrączki żony. Plac jest otwarty całą dobę - przynajmniej mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 20 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Oto mój wisiorek z placu zabaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Inne pierdółki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 11 Maj 2013 Autor Share Napisano 11 Maj 2013 Sreberka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 11 Maj 2013 Share Napisano 11 Maj 2013 ,,A co policji do tego? Zabytków tam nie znajdziesz''Jesteś pewien? ;)http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sadzily-krzewy-na-placu-zabaw-znalazly-skarb,1,3791093,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.