Hebda Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Znaleziony w starych rupieciach.Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
Hebda Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Ze zdjętą pokrywą.W dolnym cylindrze mieści się sprężyna.
abcd Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To może być mechanizm zegarowy ze starego autoklawu-sterylizatora.
Hebda Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Znaleziony w starych rupieciach.Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
Hebda Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 SpódOdstająca dźwignia z lewej strony służy jako włącznik/wyłącznik mechanizmu-jej przesunięcie zatrzymuje jedno z kółek mechanizmu.Widoczne pokrętło 30'" nakręca sprężynę Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 02:32 08-04-2013
Question
Hebda
Znaleziony w starych rupieciach.
Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"
Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.
Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.