Hebda Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 Znaleziony w starych rupieciach.Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
Hebda Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Napisano 9 Kwiecień 2013 Ze zdjętą pokrywą.W dolnym cylindrze mieści się sprężyna.
abcd Napisano 9 Kwiecień 2013 Napisano 9 Kwiecień 2013 To może być mechanizm zegarowy ze starego autoklawu-sterylizatora.
Hebda Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 Znaleziony w starych rupieciach.Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
Hebda Napisano 8 Kwiecień 2013 Autor Napisano 8 Kwiecień 2013 SpódOdstająca dźwignia z lewej strony służy jako włącznik/wyłącznik mechanizmu-jej przesunięcie zatrzymuje jedno z kółek mechanizmu.Widoczne pokrętło 30'" nakręca sprężynę Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 02:32 08-04-2013
Pytanie
Hebda
Znaleziony w starych rupieciach.
Bawiłem się nim jeszcze za szczeniaka,mimo to dalej a chodzie"
Może ktoś z kolegów spotkał się z takim sprzętem,wygląda jak część od czegoś większego.
Miałem go wyrzucić w ramach porządkowania,ale może zmienić właściciela stąd sprzedaż" w tytule.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.