Skocz do zawartości

Salamandra

Miki97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam :)
Mam pytanie:
http://allegro.pl
czy opłaca się za tą cenę go kupić i czy jest lepszy od Garrett ace 250 Co panowie o nim sądzą czy sprzęt jest warty polecenia?
Pozdro

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora krank 09:21 02-04-2013
Napisano
Na drobny kolor raczej lepszy będzie Ace; jak chcesz grubsze rzeczy to może i warto zaryzykować salamandrę.Cena taka sobie- bez szalu w żadną stronę.
Ace będzie łatwiej sprzedać bez straty bo to chodliwy wykrywacz.
Napisano
Ja właśnie nie chce sprzedawać Ace chce go zostawić :P i szukać dwoma, okej przepraszam Krank nie wiedziałem, będę pamiętał na przyszłość :)A jak nie salamandra to jaki wybrać ? bo miałem kupić Rutus argo ale jak na razie to wolał bym kupić szybko coś fajnego do 1000 cena można trochę przekroczyć. Chciałbym, żeby był dobry na kolor i troche lepszy na grubsze rzeczy :)
Pozdro
Napisano
dobry na kolor i na grube rzeczy do 1000, tak?
Gratuluje optymizmu, to podstawa:)
Kolego, jak masz dobry sprzęt na kolor, to dokup se midasa na żelastwo i będziesz gotowy na wszystko.
Napisano
Jakbym miał coś polecić, to sprzedać ace, dołożyć tego tysiaka i kupić coś konkretnego typu sovereign.Ja bym tak zrobil, co nie znaczy ze jest to opcja obiektywnie najlepsza.
Albo dokup smetka, wydasz 800, a jak nie podpasuje albo sie znudzi to sprzedasz tez za 800.
Midas to PI = doły po pachy + mizerna dyskryminacja.Zalezy co kto lubi.Sam mam x-terre i mi pasuje.Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie