Skocz do zawartości

Mauser znaleziony w kanalach..

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe dlaczego? Możliwe że go tam znaleźli choć to troszkę mało realne skoro ten kanał jest tak wszechstronnie dostępny dla każdego. Szkoda że taki stan. Bardziej wyglądał na wykop moim zdaniem. Co Wy na to?
Napisano
Moim zdaniem ciężko o wykop z taka ilością drzewa, najczęściej po wykopaniu się rozsypuje.. no ale kto wie :) Najlepiej będą wiedzieli koledzy którzy mieszkają w rejonie :>
Napisano
Sądząc po ilości joł'ów" i fak'ów" młodych ludzi, i nadmiernej ekscytacji, to raczej rzeczywiście tam znaleźli.

Na marginesie - podobno indoktrynacja za moich czasów była, i kulturę nam narzucano jakąś obcą... Ale ja za młodu kląłem i klnę do dziś staropolską kobietą lekkich obyczajów, i nie zdarzało mi się jej na job twoju mać" na przykład podmieniać.
Napisano
kilka lat mieszkałem na obczyźnie. Któregoś pięknego dnia jakiś buc z podporządkowanej o mało mnie nie staranował.
Puściłem wiąchę w jego kierunku i uświadomiłem sobie, ze była to wiącha w obcym języku.Wtedy stwierdziłem ze pora wracac. Serio. Trochę to zajęło, ale tak było
Po przekroczeniu granicy zatrzymałem się na kiełbaskę z grilla.Kolo mnie parkowało auto z laweciarzami, którzy rozmawiali iście ''mechanickim'' językiem. Zauroczony słuchałem wulgaryzmów i nawet gdy jeden z rodaków zadał mi sakramentalne pytanie ''co się k$$wa gapisz''- uśmiech nie schodził z mej twarzy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie