szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Szturmów niestety nie było. Na południe od Krakowa, winiu.Kopanie szło szybko i sprawnie, a że znowu na około metr głębokości, był czas chwilę pomyśleć. Nurtowało mnie jedno pytanie: Flak, Pak, a może jakiś pojazd? Charakterystyczny dyszel wskazywałby, że to coś było ciągnięte, ale co?"Moje przemyślenia przerwało stuknięcie łopatą o coś. Po chwili na powierzchni leżała połowa takiej cynkowej skrzynki. Powiem szczerze, nie wiem, do czego ona służyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Przesunąłem się w bok i znowu sygnał. Tym razem hurtem zaczęły wyskakiwać jakieś drobniejsze części. Na jednej z nich znalazłem nawet charakterystyczną piaskową farbę, jakiej używali Niemcy. Wśród tego wszystkiego były też fragmenty gumy. Cóż to mogło być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Może Wam uda się to ozkminić"? Ja siedzę, szukam, wertuję, ale na razie kiszka. Nie wiem - a więc Flak, Pak, a może jakiś pojazd?szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 6 Kwiecień 2013 Share Napisano 6 Kwiecień 2013 szczepciu mnie wzrusza jedno: ta zielona trawa !!!! i jej Ci właśnie najbardziej zazdroszczę !! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Co z tego, sid30, jak na drugi dzień po zrobieniu tych zdjęć było już tak...Siwy, uśmiejesz się pewnie ze mnie do rozpuku, ale ja naprawdę nie wiedziałem, do czego ta skrzynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Na jednej z części znalazłem takie cyfry i litery.1667 eah lub aah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2013 Jednak przyglądając się dokładniej to będzie eab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 7 Kwiecień 2013 Share Napisano 7 Kwiecień 2013 a po prawej masz nr 55 lub 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Kwiecień 2013 Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Mamy coś takiego na Forum :Forum: Identyfikacja (bez numizmatów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Kwiecień 2013 Share Napisano 9 Kwiecień 2013 szczepciu witam gdzieś ty się podziewał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 9 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Cześć, huku! Gdzie się podziewałem? Tu i tam - praca, czasami się gdzieś wyskoczy i coś ciekawego znajdzie. Czasami flachę z kumplami obróci. Ot! - życie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.