sebadety Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
sebadety Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
Catadero Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ... a zakrętka ma wewnętrzną średnicę 2,4 cm.Myślę,że wiele pojemników przeznaczonych do przechowywania/transportu benzyny o pojemności większej niż moja mogło być wyposażonych w takie zakrętki o większej średnicy gwintu. I kierunek trójkątnego kanistra jest tu także prawidłowy.C.
sebadety Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Noo i wszystko jasne :) Dzięki za Id chłopaki ;)
Hansdekawka Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ten kierunek, Krzysiu, jest bardzo prawidłowy, bo jestem w posiadaniu takowego kanistra i na nim znajduję zawsze taką zakrętkę. Przez wiele lat na tym kanistrze znajdowałem zawsze tę samą nakrętkę,być może dla tego, że to zawsze był ten sam kanister ;)Nie wiem dokładnie , ale chyba coś w tym jest.
Hansdekawka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Na beczkę zbyt mała,moim zdaniem trójkątny kanister 20l.
Question
sebadety
Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.