sebadety Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
sebadety Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
HASAG40 Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 lub beczki na ropę lub inne płyny wybuchowe;-)
Catadero Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 ... a zakrętka ma wewnętrzną średnicę 2,4 cm.Myślę,że wiele pojemników przeznaczonych do przechowywania/transportu benzyny o pojemności większej niż moja mogło być wyposażonych w takie zakrętki o większej średnicy gwintu. I kierunek trójkątnego kanistra jest tu także prawidłowy.C.
sebadety Napisano 1 Kwiecień 2013 Autor Napisano 1 Kwiecień 2013 Noo i wszystko jasne :) Dzięki za Id chłopaki ;)
Hansdekawka Napisano 28 Marzec 2013 Napisano 28 Marzec 2013 Ten kierunek, Krzysiu, jest bardzo prawidłowy, bo jestem w posiadaniu takowego kanistra i na nim znajduję zawsze taką zakrętkę. Przez wiele lat na tym kanistrze znajdowałem zawsze tę samą nakrętkę,być może dla tego, że to zawsze był ten sam kanister ;)Nie wiem dokładnie , ale chyba coś w tym jest.
Hansdekawka Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Na beczkę zbyt mała,moim zdaniem trójkątny kanister 20l.
Pytanie
sebadety
Nie wie ktos moze gdzie mogla byc montowana ta zakretka? Wykonana z mosiadzu, srednica gwintu ok 4,3cm gora odkrecana..
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.