HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 kolego zsw powtarzam po raz enty daj fotki czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?w każdym twoim wątku cię o to proszę tą samą fotę wrzuciłeś wcześniej z tym samym pytaniem dlatego tobie nie odpowiedziałem ponieważ tam nic nie widać zamazana głowa i szczegóły tyle wiadomo że to szturmowa odznaka a w tym przypadku o szczegóły chodzi ale mniejsza z tym kilka małych wad widać nie chciałbym cię zmartwić ale jestem na nie z tym szturmem zapodaj ten krzyż RK oraz tą szpangę EK
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 iny kolega napisal ze nsdap jak byk org. nie rozumiem pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 Nie, żeby reklama, ale tablica.pl mnie rozwaliła...Szukasz ładnego opisu czy jak?
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 żeby było jasne wszstkie odznaki kopie oprócz krzyża RK oraz szpangi EK i tej okrągłej za czechy ponieważ fotek jeszcze nie widziałem ale zobaczymy czy dołączą do tego stadka :-)
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 kupiłeś je czy jak ile wtopiłeś jeśli można wiedzieć:-)
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 zakłada kolega juz któryś raz temat z prośbą o identyfikację i nadal nic się kolega nie nauczył fotki są potrzebne a szczególnie w przypadku kiedy trzeba stwierdzić oryginalność wtedy są wymagane wyjątkowo szczegółowe foty naprawdę trzeba wróżbity żeby po tej focie stwierdzić oryginalność i ja oraz kilku innych koleków w kółko powtarzamy to samo i jak głową w mur!porobi kolega dobre fotki i wrzuci to pomogę koledze mam nadzieję w stwierdzeniu oryginalności pozdrawiam
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 wysle te ktre aktualnie mam na laptopie reszte zdiec po pracy o 20 pozdrawiam serdecznie ta ostatnia z wstega jest ciezka
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 mam wiecej ale na stacjonarnym kompie pozdrawiam a chodzi mi o ten krzyz rycerski tez pozdrawiam i z gory dziekuje
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 prosze czesc odznak kupilem czesc dostalem pozdrawiam serdecznie
zsw Napisano 22 Marzec 2013 Autor Napisano 22 Marzec 2013 hasag40 to duzo wtopilem czy nie ,wystawic klamry do id
HASAG40 Napisano 22 Marzec 2013 Napisano 22 Marzec 2013 hehe to ja się pytam ile wtopiłeś kasy w te odznaczenia jeśli można wiedzieć:-)ta szpanga na pierwszy rzut oka dobrze wygląda ale ja się nie podejmę opini jeżeli wszystkie odznaki są z jednego zródła to jest szansa że lewa ta szpanga :-(ale naprawdę z tymi szpangami jest problem akurat w moim przypadku moze koledzy coś pomogą?
Pytanie
zsw
prosze o identyfikacje
43 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.