Skocz do zawartości
  • 0

odznaczenia niemieckie czy to kopie

zsw

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kolego zsw powtarzam po raz enty daj fotki czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem?w każdym twoim wątku cię o to proszę tą samą fotę wrzuciłeś wcześniej z tym samym pytaniem dlatego tobie nie odpowiedziałem ponieważ tam nic nie widać zamazana głowa i szczegóły tyle wiadomo że to szturmowa odznaka a w tym przypadku o szczegóły chodzi ale mniejsza z tym kilka małych wad widać nie chciałbym cię zmartwić ale jestem na nie z tym szturmem zapodaj ten krzyż RK oraz tą szpangę EK
Napisano
żeby było jasne wszstkie odznaki kopie oprócz krzyża RK oraz szpangi EK i tej okrągłej za czechy ponieważ fotek jeszcze nie widziałem ale zobaczymy czy dołączą do tego stadka :-)
Napisano
zakłada kolega juz któryś raz temat z prośbą o identyfikację i nadal nic się kolega nie nauczył fotki są potrzebne a szczególnie w przypadku kiedy trzeba stwierdzić oryginalność wtedy są wymagane wyjątkowo szczegółowe foty naprawdę trzeba wróżbity żeby po tej focie stwierdzić oryginalność i ja oraz kilku innych koleków w kółko powtarzamy to samo i jak głową w mur!porobi kolega dobre fotki i wrzuci to pomogę koledze mam nadzieję w stwierdzeniu oryginalności pozdrawiam
Napisano

wysle te ktre aktualnie mam na laptopie reszte zdiec po pracy o 20 pozdrawiam serdecznie ta ostatnia z wstega jest ciezka

Napisano
mam wiecej ale na stacjonarnym kompie pozdrawiam a chodzi mi o ten krzyz rycerski tez pozdrawiam i z gory dziekuje
Napisano
hehe to ja się pytam ile wtopiłeś kasy w te odznaczenia jeśli można wiedzieć:-)ta szpanga na pierwszy rzut oka dobrze wygląda ale ja się nie podejmę opini jeżeli wszystkie odznaki są z jednego zródła to jest szansa że lewa ta szpanga :-(ale naprawdę z tymi szpangami jest problem akurat w moim przypadku moze koledzy coś pomogą?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie