gorny724 Napisano 21 Marzec 2013 Autor Napisano 21 Marzec 2013 Moje pytanie dotyczy książki z 1881r. czy jest rzadka i ile ona może być warta ? Składa się z 3 tomów, w pierwszym brakuje stron od 35-67. Miedzy kartkami znalazłem karteczkę (Misje -wieczyste Msze Święte)z opisem i cennikiem.....
kapuchy Napisano 21 Marzec 2013 Napisano 21 Marzec 2013 A może bys tak wsadził czytelne zdjęcie chociaż strony tytułowej, co...?
Czlowieksniegu Napisano 21 Marzec 2013 Napisano 21 Marzec 2013 Książka jest warta niewiele więcej niż nic... Niewiele tylko dlatego, że nie oddaję książek na makulaturę, ale chomikuję...- brak kompletu wszystkich tomów- brak stron- mocno zniszczona- wydanie samo w sobie na kiepskim papierze i w kiepskiej oprawie"
Pytanie
gorny724
Moje pytanie dotyczy książki z 1881r. czy jest rzadka i ile ona może być warta ? Składa się z 3 tomów, w pierwszym brakuje stron od 35-67. Miedzy kartkami znalazłem karteczkę (Misje -wieczyste Msze Święte)z opisem i cennikiem.....
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.