pikami Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 Emblemat z wizerunkiem uskrzydlonego mężczyzny(tak mi się wydaje:) u góry chyba K.G.Wymiary 35x52mm, widać resztki emalii. Co to może być?
pikami Napisano 7 Marzec 2013 Autor Napisano 7 Marzec 2013 Ktoś pomoże zidentyfikować anioła!Ma tarcze i chyba gałązkę, bo na miecz mi to nie wygląda
Swiety82 Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Zawsze możesz przyłożyć kartke i odrysować ołówkiem, może coś wyjdzie
G1ml1 Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Na trzecim zdjęciu widać że anioł stoi na leżącej postaci. Możliwe że to Archanioł Michał strącający nogami Lucyfera (taka sugestia).
ammuratow Napisano 7 Marzec 2013 Napisano 7 Marzec 2013 Taka tam luźna sugestia. KG - Kampfgeschwader- może to emblemat związany z Luftwaffe?
pikami Napisano 2 Marzec 2013 Autor Napisano 2 Marzec 2013 Emblemat z wizerunkiem uskrzydlonego mężczyzny(tak mi się wydaje:) u góry chyba K.G.Wymiary 35x52mm, widać resztki emalii. Co to może być?
Pytanie
pikami
Emblemat z wizerunkiem uskrzydlonego mężczyzny(tak mi się wydaje:) u góry chyba K.G.
Wymiary 35x52mm, widać resztki emalii. Co to może być?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.