Skocz do zawartości
  • 0

klucz do MG ?

a77773

Pytanie

25 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
cześć z braku innych możliwości poszukaj sprzętów do wyciągania łusek z urwanym dnem - na logikę tak powinny wyglądać pozd.marek
Napisano

Tutaj są narzędzia od MG 15 ale od wersji montowanej w samolotach ale nie widzę takiego klucza

Napisano
ARQ to sa czesci zamka i chyba wyluskiwacz do MG 15 i 17 (akurat te czesci sa takie same w obydwu modelach) dlaczego piszesz ze do wersji montowanej w samolotach- co do 17 to moglbym sie zgodzic ale 15 byla stosowana tez przez piechote. pozdro
Napisano
Kolego cezar81 o co Ci chodzi?? Jeżeli szukasz fotek przyborników do MG 15, 17 i 81 to wszystko jest w internecie, poza tym takie rzeczy załatwiaj na priv bo tutaj jest mowa o czyms innym
Napisano
ARQ a tobie o co chodzi masz coś jeszcze do dodania??akurat ciebie o nic nie pytałem więc nie udzielaj odpowiedzi i porad..typu co wpisać w google i gdzie wszystko jest..a jak czytasz to ze zrozumieniem.. poza tym takie rzeczy załatwiaj na priv bo tutaj jest mowa o czyms innym" jakie rzeczy i o czym innym?? zadałem pytanie do kol w jego watku a tobie nic do tego..

Wyraźnie jest napisane że chodzi o fotki reszty tych znalezionych części i przyrządów przez kol.a77773. No ale jeśli zdjęć nie ma to trudno.
Napisano
Kolego a77773 a jaka jest średnica tego wiekszego elementu?? Być moze pasuje do średnicy komory.
cezar81 pewnie za takie prośby i zbędną polemikę masz te karteczki....
Napisano
Bo akurat ten konkretny zestaw był przy MG zamontowanym w samolocie i byc może są jakieś różnice pomiędzy tym zestawem a tym od MG używanych przez piechotę dlatego to zaznaczyłem. Innego przybornika nie znalazłem.
Napisano
Walnij w stół a nożyczki się odezwą.. Dzieciaku ARQ dalej cię coś gniecie?? cezar81 pewnie za takie prośby i zbędną polemikę masz te karteczki...." A gdzie Ja kogoś o coś proszę karteczki mam wiem i za co a tobie h.. do tego. Ja cię o nic nie pytałem więc niepytany nie udzielaj odpowiedzi na niezadane ci pytania,i myśl nim coś napiszesz.

Kol a77773 a nie pomyślałeś że reszta tych rzeczy których nie było potrzeby robić zdjęć mogła by pomóc w id. Ten klucz kojarzy mi się z Ursusem c 360 i z badziewiem jakie się znajdowało w skrzynce narzędziowej na lewym błotniku.
Napisano
Dzieciaku ARQ? Kolego moje dzieci są teraz w szkole więc nie piszą tutaj postów. Jeżeli kojarzy ci się to z Ursusem to moze pofatygujesz sie i wrzucisz jakieś foto tego adziewia" poza tym myślę że kolega a77773 wie o czym mówi i nie pomylił zawartości skrzynki narzędziowej ciągnika z przybornikiem od MG. Poza tym kultura twoich wypowiedzi ma wiele do życzenia...
Napisano
widzę, że zasygnalizowanie mojej obecności w tym wątku nie ostudziło Panów - wręcz przeciwnie ... pojawiły się również wykropkowane wulgaryzmy, a tego na Forum wybitnie nie tolerujemy.

Postów nie ukrywam, nagrody przyznane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie