jacek825 Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 Chyba trzeba mu będzie skonfiskować wykrywacz :)
emes Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 no jednak naprawdę trzeba Ci wykrywkę zarekwirować, a przynajmniej zepsuć :)
pytlus555 Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 a to moje dzisiejsze trafienie. Bagnet francuski model 1866
motylanoga Napisano 11 Lipiec 2013 Napisano 11 Lipiec 2013 Pozwolę sobie spoufalić się mając na uwadze fakt, że spotkaliśmy się już w lesie na Tannenbergu - Jacek, przepiękne te bebuty!Wlewasz w moje serce otuchę, że jednak nie wszystko jeszcze ujrzało światło dzienne. Nieważne, czy na Tannenbergu, czy w innych miejscach związanych z Wielką Wojną.Myślałem, że bebuty, blachy, klamry i inne cuda zostały już odnalezione kilka- kilkanaście lat temu. Nasłuchałem się opowieści, jakie to cuda były odnajdywane. Można powiedzieć, że wykopkowo" wychowałem się na wątkach frozzera, witmana i innych...Pozdrawiam i nie spoczywaj na laurach :)
Czapajew231 Napisano 12 Lipiec 2013 Napisano 12 Lipiec 2013 Są jeszcze takie miejsca.Dzikie i trudno dostępne.I tam są jeszcze fanty.
perkun2207 Napisano 20 Lipiec 2013 Napisano 20 Lipiec 2013 Witam.Ostatnio trafilem na takie coś.Tu juz po czyszczeniu i oczywiście w pełni bezpieczny
ukalek Napisano 21 Lipiec 2013 Napisano 21 Lipiec 2013 Taka kaleka ale bardzo cieszy. Możecie nie wierzyć, ale znaleziony bez wykrywki, woda wypłukała. Szkoda tylko, że był zwinięty w kulkę, no ale jakoś udało się coś z tego wyciągnąć.Ktoś ma pomysł, co mogło być na tarczy? Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.