Skocz do zawartości

Wieksze odkrycia Garret Ace 250 (bez łusek,monet itp)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na temat Ace 150/250 jak i drobnicy tematów i wypowiedzi pełno może ktoś się podzieli wykopkami, odkryciami większymi niż monetki czy łyski mausera...
pozdr.
Napisano
No kurde!
Popatrz :D..
Tak się zastanawiałem czy dodać wątek (podobny do twojego), ale pomyślałem, że zaraz będą problemy, że mnie się nudzi w te zimowe dni :).. Dobry wątek, dawać foty :D!! Pozdrawiam
Napisano
Moze nie u nas w Pl i nie wszystkie przedstawione skarby ale tez zdarzaja sie znaleziska za pomoca Garreta , a wiec nie jest taki zly ten nasz Garrecik :) w Pl zaloze sie ze tez sie trafiaja takie skarby ale nikt nic o tym niewie z wiadomych powodow a szkoda .. ale to juz oddzielny temat
Napisano
ten gość, trafienia podajże w Rosji wszystko wykopuje Garrecikiem,
http://www.facebook.com/pages/WW1-WW2-Relic-hunting-Excavation-on-battlefields/161035087279074?ref=ts&fref=ts
tylko że tam prawie wszystko leży pod ściółką albo wręcz wystaje :) no ale oko jest na czym zwiesić :)
ja osobiście ACE 350 wykopałem jedynie sośnik od pługa :)
Napisano
witam temat jest ciekawy ale wątpię czy ktoś pochwali się na forum większym zakopem monet lub odznaczeń czy coś w ten deseń bo wiadomo że zawsze znajdzie jakiś zazdrosny ormowiec i wszystko jasne;-)
Napisano
Te depozyty z Rosji to zapewno po rewolucji październikowej. Widać, że sporo tych depozytów jest w szczerym polu, bez żadnych charakterystycznych punktów.

Pzdr
Napisano

Witam, chodze z ace350 od roku i nie narzekam. helmy na 50-60 klamra niemiecka stalowa 30cm pociski artyleryjskie kaliber ok 100mm na 50 wyja jak oszalale mysle ze w czarnej ziemi/piasku poszly by na 80cm jezeli o to wam chodzi

Napisano

eksplorator ja niegdyś kilka lat temu miałem ace150 jak weszły na rynek biegałem z nim rok dopóki nie zarobił na siebie i następny lepszy :-)ale hałera bez problemu targał oczywiście na 40-50cm max.

Napisano

Jest i to spora.
Okopy przeszukuj na pinpoincie (ace250) to tak jakbyś kopał na statyku. Zwiększa to zasięgi na złom i czasami możesz się zdziwić.
Na foto dziura na całego fiskarsa i na dnie...

...łopata :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie