lukass Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 Ktoś może się wybiera na koncert Sabaton do Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 nie wiem jak będzie w Wawie ale na Woodstocku dali czadu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 XaXers ja się wybieram na koncert do Wawy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 Ktoś się wybiera na koncert?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Czy ja wiem czy tak dali czadu? Z nagłośnieniem chyba coś momentami było nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 No i dobór repertuaru był mało atrakcyjny,zwłaszcza ostatni numer mnie rozczarował,był niefortunnie dobrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Ja na pewno idę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 9 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2013 To fajnie chodzi mi o to że ja sam jadę i idę na koncert i w tym problem:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Jak nie napiszesz skąd jedziesz to trudno Ci będzie znaleźć chętnych na wspólny wyjazd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukass Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2013 Chodzi mi dokładnie spotkać się przed koncertem a jade z Sandomierza:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 Jakby ktoś jechał ze śląska chętnie się podepnę ,mogę podpiąć też parę innych osób żeby było taniej :)sam wolałbym nie prowadzić z wiadomych wzgledów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 O biednych Niemcach - którym się nie powiodło...czyli - gloryfikujemy - dla tych którzy chcą usłyszeć gloryfikację...a potem zmieniamy kraj - stronę - i jeszcze raz...Pulled into war to serve a visionThat's supposed to last a thousand yearsPart of a machine unstoppableAs merciless as tidal wavesWere they the victims of the timeOr proud parts of lager goals?Propaganda of the Reich masterful machineTime and again the battle rages onBeyond the gates of miseryAs casualties rise and millions die around themDid they see it all?Crazy madmen on a leashOr young men who lost their way?Grand illusions of the ReichMay seem real at timesPanzers on a lineForm the Wehrmacht's spineLethal grand designWhat about the men executing orders? [x2]Ad victoriamEx machinaNon sibi sed patriae [x2]Pulled into war to serve a visionThat just didn't last a thousand yearsPart of a machineThough stoppable as merciless as tidal wavesCrazy madmen on a leashOr young men who lost their way?Grand illusions of the ReichMay seem real at timesPanzers on a lineForm the Wehrmacht's spineLethal grand designWhat about the men executing orders?Panzers on a lineForm the Wehrmacht's spineLethal grand designWhat about the men?---------------------------Wciągnięci w wojnę by służyć wizjiKtóra miała trwać tysiąc latCzęść maszyny nie do zatrzymaniaBezlistosnej niczym fale przypływuCzy byli ofiarami tej epokiCzy dumną częścią wyższych celów?Propaganda Rzeszy - wspaniała machinaRaz po raz rozgorywa bitwaPoza bramami nędzyRosną straty ludzkie i miliony giną dookoła nichCzy oni wszystko to widzieli?Obłąkani szaleńcy na smyczyCzy młodzi ludzie którzy zgubili drogę?Wielkie iluzje RzeszyMogły wtedy wydawać się realneCzołgi w liniiTworzą trzon WehrmachtuWielki zabójczy planCo z ludźmi którzy wykonywali rozkazy?Do zwycięstwa,wraz z machiną.Nie dla siebie, lecz dla ojczyzny.Wciągnięci w wojnę by służyć wizjiKtóra wcale nie trwała tysiąc latCzęść maszynyPowstrzymanej bezlitośnie niczym fale przypływuObłąkani szaleńcy na smyczyCzy młodzi ludzie którzy zgubili drogę?Wielkie iluzje RzeszyMogły wtedy wydawać się realneCzołgi w liniiTworzą trzon WehrmachtuWielki zabójczy planCo z ludźmi którzy wykonywali rozkazy?Czołgi w liniiTworzą trzon WehrmachtuWielki zabójczy planCo z ludźmi?http://www.tekstowo.pl/piosenka,sabaton,wehrmacht.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 Kopi- nie chce mi się szukać, ale w poprzednim wątku, gdzie parę osób masturbowało się utworem Sabatonu o Wiźnie, dałem podobną cytatę...Gdzie chciałem pokazać, że może i są zafascynowani Wrześniem czy PW, ale nade wszystko idealizują wojną i żołnierzy- bez względu na sztandary i kolor mundurów. Choć trzeba im przyznać, że o elektrykach bezpośrednio jeszcze nic nie stworzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Styczeń 2013 Share Napisano 11 Styczeń 2013 ...ale nade wszystko idealizują wojną i żołnierzy- bez względu na sztandary i kolor mundurów...-----------------------------------Postrzegam to - jako zwykły marketing"...gdzie utwór - ma zaspakajać potrzeby...i na konkretne rynki - lokują konkretne produkty...Panzerkampf itp.czyli prorokuję np. Cuszimę zrobią na obie strony" raz jak pojadą do Rosji - drugi raz jak do Japonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 13 Styczeń 2013 Share Napisano 13 Styczeń 2013 po co dorabiać ideologię? fajnie grają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 16 Styczeń 2013 Share Napisano 16 Styczeń 2013 Sabaton na.Woodstocky byl chyba najgorszym koncertem., po drugie widzac ich zachowanie i stroje doszedlem do jednego wniosku- metalowy boysband z targetem na gimzjalistow (chmara 15-16 latkow w koszulkach sabatonu wskazywalo na to) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.