hellixx Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Witam.Ma ktoś wiedzę co to za wynalazek ?Napisy nieczytelne. 2 strona czysta.Z gory dziękuje.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellixx Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 2 strona Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo_sek Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Co to za wynalazek z tego tytułu? Zaraz ci zamknął wątek na bank. A drugie zdjęcie nic nie da. Ołów, tyle mogę powiedzieć. Może jakiś żeton, arabski(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellixx Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 W czym problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Temat wylądował w dołku z kilku powodów.Do identyfikacji są dwa działy zależnie od fantów"-- Identyfikacja (bez numizmatów)--Medale, guziki, pieczęcie i inneEwentualnie dział Numizmatyka "Tytuł wątku także..http://www.odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705Pierwszy i drugi punkt.Co to za wynalazek" nie precyzuje niczego.Także spójrz na wykonane zdjęcia.Czy Gdyby ktoś inny je zamieścił byłbyś w stanie cokolwiek z nich wydedukować:)Z pierwszego jeszcze tak,drugie foto to tragedia.Także brak wymiarów.Ważne by je podawać,w przypadku małych przedmiotów dobrze robić ich zdjęcia na kartce w kratkę-pomocne przy wymiarach.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:40 08-01-2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellixx Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 2 foto rewers czysty.Średnica 1 cm.Hebda jeżeli jest to możliwe proszę umieść mój temat w odpowiednim dziale np. numizmatyka.Skasowałem już zdjęcia.Przepraszam za kłopot.Z góry dziękuje.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazioW24 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 jakiś żeton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.