hellixx Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Napisano 7 Styczeń 2013 Witam.Ma ktoś wiedzę co to za wynalazek ?Napisy nieczytelne. 2 strona czysta.Z gory dziękuje.Pozdro
sebo_sek Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Co to za wynalazek z tego tytułu? Zaraz ci zamknął wątek na bank. A drugie zdjęcie nic nie da. Ołów, tyle mogę powiedzieć. Może jakiś żeton, arabski(?)
Hebda Napisano 7 Styczeń 2013 Napisano 7 Styczeń 2013 Temat wylądował w dołku z kilku powodów.Do identyfikacji są dwa działy zależnie od fantów"-- Identyfikacja (bez numizmatów)--Medale, guziki, pieczęcie i inneEwentualnie dział Numizmatyka "Tytuł wątku także..http://www.odkrywca.pl/regulamin-przeczytaj-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705Pierwszy i drugi punkt.Co to za wynalazek" nie precyzuje niczego.Także spójrz na wykonane zdjęcia.Czy Gdyby ktoś inny je zamieścił byłbyś w stanie cokolwiek z nich wydedukować:)Z pierwszego jeszcze tak,drugie foto to tragedia.Także brak wymiarów.Ważne by je podawać,w przypadku małych przedmiotów dobrze robić ich zdjęcia na kartce w kratkę-pomocne przy wymiarach.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hebda 00:40 08-01-2013
hellixx Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Napisano 8 Styczeń 2013 2 foto rewers czysty.Średnica 1 cm.Hebda jeżeli jest to możliwe proszę umieść mój temat w odpowiednim dziale np. numizmatyka.Skasowałem już zdjęcia.Przepraszam za kłopot.Z góry dziękuje.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.