Skocz do zawartości

Giełdy staroci i antyków

dziadu94

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów,
szukam juz dluzszy czas jakis nowych miejsc gdzie mozna zakupic antyki, ale jak narazie moje poszukiwania koncza sie na paru adresach, ktore juz albo sa nieaktualne albo sklep to jedna wielka lipa... Jeslibyscie mogli, a mysle, ze mozecie ;D, podajcie adresy jakichs sklepow czy galerii ze starociami czy nawet terminy najblizszych gield, rynkow, targow czy wyprzedazy ze starociami, militariami lub antykami. Chodzi mi glownie o rejony wojewodztwa lodzkiego, ale jesli macie info o jakis wiekszych targach to tez chetnie sie zainteresuje. Jesli to w czyms pomoze to najbardziej interesuja mnie mundury, wyposarzenie, odznaczenia, dokumenty, bagnety czy zegarki.

ps. nie wiedzialem na ktorym forum umiescic post wiec jesli bedzie cos nie tak to prosze o przeniesienie. ;)

Z gory dzieki, pozdrawiam DzK

Ja często jestem na giełdzie samochodowej w łodzi która odbywa się co niedziele od rana. Nie znam adresu ale poszukaj w internecie. Są tam przede wszystkim samochody ale jest bardzo dużo dziadków" którzy siedzą przy poboczu i sprzedają starocie, monety, antyki, bagnety czasami i hełmy się trafiają no i reszta militarki.

Wybierz się na wycieczkę do Danii, tam kiedyś było taniej niż w Polsce. Wykrywką nic nie znajdziesz(ktoś kiedyś na forum opisywał), ale w domu wszystko i czasem na targ, też ktoś coś wyniesie, bo tam praktycznie wojny nie było i zwożono wszystko, a w końcu ludzie chcą mieszkać bardziej funkcjonalnie i starsze pokolenie mające sentyment do tych rzeczy, się wykrusza. Dokładniejszych informacji nie posiadam, trzeba szukać i pytać ludzi, może tu na forum ktoś posiada lepsze info. Wbrew pozorom Polska to drogi kraj.

• 1 year later...
Pozwolę sobie wykorzysta tytuł tematu by Zaprosić sprzedawców i kupujących do udziału w trzy dniowym święcie naszej gminy. 4 lipca 2014 organizujemy w Ostrymkole Pchli targ" Stanowiska dla sprzedających są bezpłatne.sprzedajemy wszystko co może przydać się innym(używane przedmioty, rękodzieło, meble ogrodowe)oficjalne otwarcie przez Panią Wójt nastąpi o 16.00 my będziemy od 11.00 wystarczy przyjechać i zgłosić się do Stowarzyszenie Historyczne Granica" ZAPRASZAMY.kontakt info.granica@wp.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie