Skocz do zawartości
  • 0

Co to za podramowy motocykl ?

piorado

Pytanie

Napisano

Witam, włąśnie natknąłem się na ten podramowy motocykl i chciałbym ustalić co to za marka ?? Ktoś się spotkał z takim cudem ?

24 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Niezła zagadka :) Pewien Pan do mnie zadzwonił i twierdził że to Austriacki motocykl BRUNON, krótko produkowany z powodu upadku firmy. Przewertowałem neta i nie znalazłem żadnej informacji na temat takiego motocykla. Może jakiś inny faworyt ?
Napisano
Zrób porządne zdjęcia aparatem w dobrym świetle, to Ci ktoś pomoże..., a nie takie konspiracyjne " robione przy lampie naftowej ". Większe foto można tu zamieszczać, popróbuj.
Napisano

Witam, włąśnie natknąłem się na ten podramowy motocykl i chciałbym ustalić co to za marka ?? Ktoś się spotkał z takim cudem ?

Napisano
Dla zainteresowanych i obserwujących wątek, chciałbym donieść, że z wielkimi bólami, krok po kroczku zagadka się rozwiązała. Jest to motocykl Triumph, model X.
Napisano
Twoje zdjęcia wielkości znaczka pocztowego mogą posłużyć co najwyżej do zbudowania szopki betlejemskiej.
Jeśli chcesz identyfikacji to zamieść normalne zdjęcia i to robione aparatem a nie tosterem.

C.
Napisano
Znam ten link.... rozumiem że nikt nie wie co to jest ?? A zdjęcia są tak słabej jakości bo nie da się zamieścić zdjęcia o formacie wiekrzym niż 120 kb... pozdrawiam
Napisano
Może te zdjęcia pomogą w identyfikacji tego motorka? Alledrogo także nie pomogło w identyfikacji. Z tego co mi się udało ustalić to przód pochodzi prawdopodobnie od Adlera MF-1 natomiast rama jest '' podobna'' do Servicycle Simplex GA-1, ale tylko podobna. Cały zestaw ma serduszko Sachs SM98.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie