piorado Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Napisano 21 Grudzień 2012 Witam, włąśnie natknąłem się na ten podramowy motocykl i chciałbym ustalić co to za marka ?? Ktoś się spotkał z takim cudem ?
piorado Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Napisano 10 Styczeń 2013 juz wracamy do normalosci :) w koncu nastała światłość ;)
piorado Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Napisano 23 Grudzień 2012 zdjecie ze zbiornikiem. Nie mam leprzych zdjęć :( zrobię po nowym roku.
piorado Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Napisano 15 Styczeń 2013 Niezła zagadka :) Pewien Pan do mnie zadzwonił i twierdził że to Austriacki motocykl BRUNON, krótko produkowany z powodu upadku firmy. Przewertowałem neta i nie znalazłem żadnej informacji na temat takiego motocykla. Może jakiś inny faworyt ?
Autsajderr68 Napisano 2 Styczeń 2013 Napisano 2 Styczeń 2013 Zrób porządne zdjęcia aparatem w dobrym świetle, to Ci ktoś pomoże..., a nie takie konspiracyjne " robione przy lampie naftowej ". Większe foto można tu zamieszczać, popróbuj.
piorado Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Napisano 10 Styczeń 2013 Jeszcze jedno mam konspiracyjne ;) na dniach zrobie normalnym aparatem.
piorado Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Napisano 21 Grudzień 2012 Witam, włąśnie natknąłem się na ten podramowy motocykl i chciałbym ustalić co to za marka ?? Ktoś się spotkał z takim cudem ?
piorado Napisano 20 Marzec 2013 Autor Napisano 20 Marzec 2013 Dla zainteresowanych i obserwujących wątek, chciałbym donieść, że z wielkimi bólami, krok po kroczku zagadka się rozwiązała. Jest to motocykl Triumph, model X.
Catadero Napisano 23 Grudzień 2012 Napisano 23 Grudzień 2012 Twoje zdjęcia wielkości znaczka pocztowego mogą posłużyć co najwyżej do zbudowania szopki betlejemskiej.Jeśli chcesz identyfikacji to zamieść normalne zdjęcia i to robione aparatem a nie tosterem.C.
wykop39 Napisano 23 Grudzień 2012 Napisano 23 Grudzień 2012 http://moto.allegro.pl/podramowa-setka-z-sachs-98-nie-nsu-dkw-miele-bmw-i2886365738.html
piorado Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Napisano 30 Grudzień 2012 Znam ten link.... rozumiem że nikt nie wie co to jest ?? A zdjęcia są tak słabej jakości bo nie da się zamieścić zdjęcia o formacie wiekrzym niż 120 kb... pozdrawiam
piorado Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Jest następny faworyt, ale tez nie do końca :( Ramowo to coś podobnego do Hansa Heckera H2.
piorado Napisano 11 Styczeń 2013 Autor Napisano 11 Styczeń 2013 Może te zdjęcia pomogą w identyfikacji tego motorka? Alledrogo także nie pomogło w identyfikacji. Z tego co mi się udało ustalić to przód pochodzi prawdopodobnie od Adlera MF-1 natomiast rama jest '' podobna'' do Servicycle Simplex GA-1, ale tylko podobna. Cały zestaw ma serduszko Sachs SM98.
Pytanie
piorado
Witam, włąśnie natknąłem się na ten podramowy motocykl i chciałbym ustalić co to za marka ?? Ktoś się spotkał z takim cudem ?
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.