sid30 Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 i zrobiło sie miło :) nawet zona dziś na mnie nie krzyczy :))http://www.youtube.com/watch?v=12anntPfHZQ&list=FLu_T4Rp3o6EfyTJ6z1nRwLw
srg.steiner Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 Wesołych Świąt! wszystkim poszukiwaczkom" i poszukiwaczom"!! m.inn.ekipom ze SK.i Ż. :)
brodaamor Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 Świąteczny spacer z aparatem zawiódł mnie w bardzo klimatyczne miejsce w Łowiczu. Była 12.25
brodaamor Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 A w tym klimatycznym miejscu klimatyczne flaszki. Nie zostawiłem ich - jakby co.
sonicsquad Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 żona pewnie zadowolona była jak wracała do domu z takim pakunkiem :D
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 wiem!za bardzo grzeczny w tym roku to ja nie byłem!ale żeby aż tak?!i napisałem list do Niego!tylko o wykrywkę dobrą poprosiłem!ale mnie potraktował!pół dnia szukałem, bo atmosfera" w domu jakaś nie taka była!chyba nie święty" mi się trafił!
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 mimo wszystko... Wesołych Świąt!mam nadzieję, że Wy z prezentów zadowoleni jesteście?!
ktos451 Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 Cuma to on chyba chaty pomylił :)Bo ja dostałem, trochę skatowaną - ale dziś nią już wyciągnąłem w godzinkę trochę żelaztwa od kombajnu i starą piłę ręczną na terenie dawnego folwarku :))Tak to my się możemy co rok bawić ;)
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Napisano 25 Grudzień 2012 zabawa lekarstwem na każde zło!a list pisałeś z zamówieniem?może na takiej samej ulicy mieszkasz jak ja (największego polskiego klawiszowca), ale w innym mieście?ale myślę, że aż tak, to się nie rypnął!obiecuję się w przyszłym roku poprawić (chociaż już i tak ciężki jestem) i dostanę to, o co poproszę!gratuluję trafień!
cuma Napisano 27 Grudzień 2012 Napisano 27 Grudzień 2012 a jeszcze wczoraj święta" były!a w Mikołaja" to ja już wierzyć przestaję!i nie mam zamiaru udawać,że się poprawiłem!i niech w przyszłym roku znowu na komin mi usiądzie, to ja mu...!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.