sid30 Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 i zrobiło sie miło :) nawet zona dziś na mnie nie krzyczy :))http://www.youtube.com/watch?v=12anntPfHZQ&list=FLu_T4Rp3o6EfyTJ6z1nRwLw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Wesołych Świąt! wszystkim poszukiwaczkom" i poszukiwaczom"!! m.inn.ekipom ze SK.i Ż. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Świąteczny spacer z aparatem zawiódł mnie w bardzo klimatyczne miejsce w Łowiczu. Była 12.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 A w tym klimatycznym miejscu klimatyczne flaszki. Nie zostawiłem ich - jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 żona pewnie zadowolona była jak wracała do domu z takim pakunkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 wiem!za bardzo grzeczny w tym roku to ja nie byłem!ale żeby aż tak?!i napisałem list do Niego!tylko o wykrywkę dobrą poprosiłem!ale mnie potraktował!pół dnia szukałem, bo atmosfera" w domu jakaś nie taka była!chyba nie święty" mi się trafił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 mimo wszystko... Wesołych Świąt!mam nadzieję, że Wy z prezentów zadowoleni jesteście?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Cuma to on chyba chaty pomylił :)Bo ja dostałem, trochę skatowaną - ale dziś nią już wyciągnąłem w godzinkę trochę żelaztwa od kombajnu i starą piłę ręczną na terenie dawnego folwarku :))Tak to my się możemy co rok bawić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 zabawa lekarstwem na każde zło!a list pisałeś z zamówieniem?może na takiej samej ulicy mieszkasz jak ja (największego polskiego klawiszowca), ale w innym mieście?ale myślę, że aż tak, to się nie rypnął!obiecuję się w przyszłym roku poprawić (chociaż już i tak ciężki jestem) i dostanę to, o co poproszę!gratuluję trafień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 a jeszcze wczoraj święta" były!a w Mikołaja" to ja już wierzyć przestaję!i nie mam zamiaru udawać,że się poprawiłem!i niech w przyszłym roku znowu na komin mi usiądzie, to ja mu...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.