Pader Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Napisano 4 Grudzień 2012 Witam, ostatnio nabyłem bez sprawdzania taka odznakę.Właściciel twierdził że przywieziona z niemieckiej wystawki. Sygnatura na rewersie brak. Nie jest też posrebrzana jak oryginał, brak kajdan na nogach, czyżby dla szeregowych??
Pader Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Napisano 4 Grudzień 2012 Ama ktos fotki oryginału, bo mało ich w necie. I czy była różnica między oficerską a dla szeregowych?
Einherjer Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Odznaka nadawana od 1923 roku, jednakowa dla oficerów i żołnierzy.
uve1985 Napisano 4 Grudzień 2012 Napisano 4 Grudzień 2012 Witam ja postaram sie wieczorem wstawić fote orginalu.
Pytanie
Pader
Witam, ostatnio nabyłem bez sprawdzania taka odznakę.Właściciel twierdził że przywieziona z niemieckiej wystawki. Sygnatura na rewersie brak. Nie jest też posrebrzana jak oryginał, brak kajdan na nogach, czyżby dla szeregowych??
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.