arci Napisano 14 Listopad 2012 Autor Share Napisano 14 Listopad 2012 Pany dzisiaj o godzinie drugiej w nocy urodził mi się syn 3 kg wagi 53 cm mam nadzieję że wyrośnie na pasjonata historii i detektorystę bynajmniej będę się starał zaszczepić w nim zamiłowanie do tej pasji.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 gratulejszyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Gratulacje!W Lubuskim siła musi być !;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Zdrówka życzę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Gratulacje! Cierpliwości i zdrowia dla rodzinki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maadin Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 O 2 się urodził i już o 9 byłeś trzeźwy? Za wcześnie!Gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Nie narybek a plankton...Gratulacje dla koleżanki małżonki- Twoja jest tylko połowa materiału genetycznego. A jak mawia moje Hausgestapo- ojciec jest zawsze domniemany :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Nieprawda Yeti,arci jest stwórcą , a koleżanka małżonka, to tylko element wykonawczy tego wspaniałego dzieła ;)GRATULACJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 arci, WIELKIE GRATULACJE! możesz być pewien , że wzniosę szklanicę z zacnym trunkiem za zdrowie Twojego potomka. Zdrowia dzieciakowi a rodzicom wytrwałości wraz z pozdrowieniami z Grodu Kraka.RAJTAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Graty po raz kolejny.Madin- Arci nie pije :)PZdrPs. Jeszcze raz graty, że w końcu syn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Gratki cwaniaku~~ ! :)Arci nie pije!?Dobry mi żarcik ! hue hue hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 14 Listopad 2012 Autor Share Napisano 14 Listopad 2012 A oto i sprawca całego zamieszania :)włosów ma więcej ode mnie :)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodan Napisano 14 Listopad 2012 Share Napisano 14 Listopad 2012 Dziwny ten twój wpis snowman" Nie wiem jak go zrozumieć? Gratuluje BOBASA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 gratuluję arci! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 15 Listopad 2012 Share Napisano 15 Listopad 2012 arci, jesteś wielki. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 16 Listopad 2012 Share Napisano 16 Listopad 2012 i ja, dziadek cuma, swoje 3 grosze" wtrącę.młodzieży! trzymajcie tak dalej!tylko nie zapomnijcie, ucząc życia" narybku swojego, nauczcie też historii, bo raczej szkoły, akurat tego nie gwarantują im dzisiaj!Gratuluję! i wytrwałości życzę!pozdrawiam!dziadek cuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.