mariuszk7 Napisano 30 Październik 2012 Autor Napisano 30 Październik 2012 Witam, proszę o identyfikacje powyższego przedmiotu. Na ozdobieniach widać resztki złocenia lub złotej farby. W otworze jest wstawka mosiężna z gwintem.
Hansdekawka Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 A ta głowica , to sie palnik nazywa,przez niektórych brennerem zwana, tak aby mądrzej było chyba.
Catadero Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Głowica też gupia :-} nie jest ale skąd'ka ja mam wiedzieć, że to brenner. Teraz wiem.C.
mariuszk7 Napisano 30 Październik 2012 Autor Napisano 30 Październik 2012 Witam, proszę o identyfikacje powyższego przedmiotu. Na ozdobieniach widać resztki złocenia lub złotej farby. W otworze jest wstawka mosiężna z gwintem.
Hansdekawka Napisano 31 Październik 2012 Napisano 31 Październik 2012 Jaki brenner?Po polsku PALNIK ;)
Swiety82 Napisano 30 Październik 2012 Napisano 30 Październik 2012 coś w ten deseń, świeczniki zazwyczaj składają się z kilku elementów
Pytanie
mariuszk7
Witam, proszę o identyfikacje powyższego przedmiotu. Na ozdobieniach widać resztki złocenia lub złotej farby. W otworze jest wstawka mosiężna z gwintem.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.