Brylu Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Witam prosze o pomoc w ocenie oryginalnosci klamerki SS waham sie poniewaz klamerka przyjechala z niemiec z flomarku widac ze mocowanie do haka paska lutowane co do reszty porsze o wasze opinie bo nie wiem czy sie nia zainteresowac
Brylu Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Czyli mowicie ze odznaki Ok klamra lipa mowie trafione na flomarku wszystko z 1 miejsca byla tez tam ostka z numeracja na kółeczku i z wstążką
Wojciech115 Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Jest więcej opinii, że te klamry to fals. Choćby widać jakby spawanie", czy klejenie ? zapięcia do haka przy pasie głównym i jest to przy dwóch klamrach...
HASAG40 Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 ta za rany coś dziwnie mi wygląda zobacz na tłoczenie z tyłu cos takie niedorobione albo to efekt fotek ja po takich zdjęciach nie wypowiadam się na ten temat ale tą za rany bym odpuścił
HASAG40 Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Brylu nie słuchaj tych opinii panowie przecież po takich słabych fotkach trudno cokolwiek powiedzieć można tylko obstawiać może dobra a może zła 50/50 mówię tutaj o odznaczeniach co do klamerki nie moja broszka ale tak jak pisałem wcześniej z tych słabych fotek to jakoś mi ta za rany cuchnie poproszę o dobre fotki wtedy można cokolwiek powiedzieć
profos Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 klamra to podróbka. Cytat z http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=566092&highlight=oltOLT 62637 = Oliver Lawrence Taylor ( the name of the British maker in the 80's) and the last digits of his phone number !"
steell Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Ta pokazana u nas w dodatku mocno kombinowana
steell Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Co do odznaki za rany to chała niesamowita, tu masz kolego jak powinna wyglądać taka tłoczona odznakahttp://www.wehrmacht-awards.com/service_awards/wound_badges/1939_main.htmKlamra też lipa, komu jak komu ale koledze Huk100 możesz w sprawie klamerek zaufać.
revertentes Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 dla mnie klamra też jest lipna...Za rany no cóż wykonanie daje wiele do życzenia
HASAG40 Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 ta majówka i whw wyglądają dobrze ale ostatnia mrożonka też jakaś lewa chyba ale narazie nic nie stwierdzam na 100% przydałaby się dobra fotka sygnowan na kółku lub chociaż niech kolega zapoda co tam na kółku za sygnatura widnieje
Brylu Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 Wielkie dzięki z opinie fotki zrobilem jakie moglem na szybko u gościa jesli to jeszcze ma postaram sie zrobić lepsze, pytam poniewaz jak napisałem wszystko z flomarku ale tam tez moga być kopie nie ukrywam wolałem się upewnić :) pozdrawiam
Brylu Napisano 27 Październik 2012 Autor Napisano 27 Październik 2012 Witam prosze o pomoc w ocenie oryginalnosci klamerki SS waham sie poniewaz klamerka przyjechala z niemiec z flomarku widac ze mocowanie do haka paska lutowane co do reszty porsze o wasze opinie bo nie wiem czy sie nia zainteresowac
Pytanie
Brylu
Witam prosze o pomoc w ocenie oryginalnosci klamerki SS waham sie poniewaz klamerka przyjechala z niemiec z flomarku widac ze mocowanie do haka paska lutowane co do reszty porsze o wasze opinie bo nie wiem czy sie nia zainteresowac
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.