Skocz do zawartości

Lotnicza Warszawa - ostrzeżenie przed współpracą!

JacekKusto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, to mój pierwszy wpis. Skłonił mnie do tego pewien drobny incydent na jednym z profili w facebooku mówiącym o samolotach. Do zdjęcia zaczerpniętego, jak się dowiedziałem z tego forum, gdzie widać wrak samolotu podpieli się ludzie z innego profilu o nazwie Lotnicza Warszawa. Bardziej niż samolot zainteresowały ich twarze osób na zdjęciu, a po pewnym czasie zaczęło się straszenie prokuratorem. Oceńcie sami. Na dowód zdjęcie komentarzy i adres do facebooka.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=365216846897239&set=a.352496098169314.85635.352204711531786&type=1&theater

Bełkot i metody Lotniczej Warszawy" przypominają działalność pewnego sfrustrowanego osobnika, który od lat usiłuje wyrwać z ziemi kawałek ładnej pancerki, ale mu się to nie udaje, co prowadzi do wyżywania się w pisaniu donosów i zwykłych paszkwili na tych, którym powiodło się bardziej.
Zresztą samo logo na Facebooku nasuwa skojarzenia z tą osobą... Widoczne są na nim cztery pierwsze litery słowa Warszawa". Może to przypadek, a może i nie, zwłaszcza że głównym zajęciem Lotniczej Warszawy" jest archeologia lotnicza - no i, jak się okazuje, straszenie prokuratorem. Widocznie te cztery litery już tak mają, że z czasem ryją beret, niezależnie od tego kogo w rzeczywistości firmują.

M.

Och, Wars to człowiek renesansu - prokuraturę włącza ostatnio także w afery" związane z parowozami, oczywiście same szczytne cele" i masa smrodu.

PS - zostało jeszcze Muzeum Powozów, tam też można próbować znaleźć zajęcie dla prokuratora, muzeum masonów, muzeum cyklistów...

Tak tylko podpowiadam wysoki osądzie, licząc na łagodny wymiar kary.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie