ALG Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Ładniutka brocha Alg.Pozdrowionka z pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 brocha jak brocha ale Twoje artefakty mega, gratulujemy :) Widać, że zmiana specjalizacji szybko przyniosła efekty :) U nas jeszcze nie koszą. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Za tydzien atak,razem.Samemu nudno.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Fajny ten szturmik:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 To nie był śnieżynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 pozdrawiamy panów których widzieliśmy o 5 rano w okolicach Grodkowa dwoma astrami g i pana który nasłał na nas policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 15 cm sFH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 w sumie to nie wiem nie przyglądałem sie aż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 średnica łuski 16 cm .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 Nie było żadnych problemów z panami policjantami" :D?Ładny szturm i fanty :).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatura Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 ludzie mendy i tyle, kiedyś poszedłem w las przy drodze jechały 2 osoby rowerami w stronę wioski, 30 minut później miejscy jechali :Dale szutrm...aj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/15_cm_sFH_18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 No ładnie.Uchylcie rąbka informacji jak było z panami niebieskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_2013 Napisano 1 Sierpień 2013 Share Napisano 1 Sierpień 2013 grubo. i na jakiej glebokosci wyłuskaliscie te łuski etrakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 1 Sierpień 2013 Share Napisano 1 Sierpień 2013 Ty masz jakąś fobie z tą policją przyjechali i pojechali koniec opowieści , a łuski z metra więc płytko jak na E tracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 1 Sierpień 2013 Share Napisano 1 Sierpień 2013 Grzecznie zapytałem z ciekawości, różnie bywa nieprawdaż ? zależy na kogo się trafi... zapraszam w okolice Racławic lub choćby w okolice łódzkiego to kolega się może zdziwić.Żadnej fobii nie mam, chciałem się solidaryzować przeciwko takim kapusiom a kolega na mnie najeżdża.Dobra koniec oftopu...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 witam, dzisiaj z cyklu mycie wykopków". Łuskę z muchobijki" wrzucałem do wiadra z drugiej strony. Dopiero dzisiaj zauważyłem dziurkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 bicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 widok z góry. Na początku też myślałem że to tylko ziemia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2013 a to wylazło ze środka :) I wszystko jasne . Łuska była kiedyś lampą . Znaleziona na radzieckich pozycjach. Zapach oleju napędowego po latach bezcenny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 11 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2013 Link do kolejnego makarona - http://www.odkrywca.pl/opolskie-fanty-sezon-viii-,721318.html#721318 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.