eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 Ładne fanty :). A co do pogody to masakra... Weekend majowy tak pięknie miał wyglądać :(.
Stizek Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 ojej mmm jaka waga można wiedzieć;>??? szkoda że teraz złoto spada;)
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 Stizek to jest cześć jego kolekcji takich rzeczy się nie sprzedaje wygląda na to że jesteś tylko materialistą
winiu21 Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 ToMojaPasja123 mówisz że Stizek jest materialista ale skąd możesz wiedzieć kto jaka ma sytuację rodzina i w ogóle niektórzy zostawiaja sobie fanty inni nie ty zapewne sie uczysz i nie musisz nic dawać na dom.
winiu21 Napisano 3 Maj 2013 Napisano 3 Maj 2013 Oczywiście nie podważam sytuacji Stizeka bo nie znam ale tylko mówie jak jest. Ja osobiście nic nie sprzedaje ale jak bym miał jakąś kiepską sytuacje ( co sie zdarza w życiu) to nie miał bym chyba wahań żeby coś sprzedać z kolekcji.
Stizek Napisano 4 Maj 2013 Napisano 4 Maj 2013 kolego ToMojaPasja123 ja nie mówie nic o sprzedaży ja nie sprzedaje tylko te fanty które mnie nie interesują i ich nie zbieram zamykam się głównie w odznaczeniach i monetach reszte odkładam lub sprzedaję i kupuję coś nowego do mojej kolekcji...Zapytałem po prostu jaka jest waga tej dewizki z czystej ciekawości i tylko to mnie interesuje.
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 witam ponownie. Koledzy chyba pomylili dział. To są asze odkrycia" a nie asze frustracje" czy asze prężenie muskułów" :) Wyluzujcie więc proszę. Swoją drogą jeśli uważacie się za odkrywców to powinniście odkryć również (czytając różne wypowiedzi), że kolega Stizek po prostu bardziej od innych lubi metale szlachetne. Dewizka nie została zważona - nie znamy wagi. Żeby uniknąć offtopa wrzucam fotki z jesiennej akcji na depozytowym zagłębiu :)
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 soki, kompoty, przetwory mięsne a nawet garnek ze smalcem osłonięty wyłącznie pokrywką
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Napisano 5 Maj 2013 nie wąchaliśmy ani nie próbowaliśmy. Jak widać żyjemy i mamy się dobrze. Zawartość prawdopodobnie nadawała się do spożycia :) Życzę wszystkim owocnego końca majówki :)
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Z wczoraj oprócz moniaków wyskoczyła oto taka kula armatnia ;] pasuje mi na 6funtową D około 9cm, waga 2,8kgCo dziwne posiada sygnowanie S" lub 5"
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Napisano 5 Maj 2013 Apropos słoików ja bym przetestował jak soczek smakuje hy ;]
vojtaz2 Napisano 26 Maj 2013 Napisano 26 Maj 2013 No kiepskie grosze :/ Powodzenia życzę następnym razem :)
ALG Napisano 26 Maj 2013 Autor Napisano 26 Maj 2013 witam. Rzeczywiście straszny syf :) najlepiej zakop z powrotem w tym samym miejscu. A tutaj nasz wczorajszy syf :)
ALG Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Napisano 1 Czerwiec 2013 witam, dzisiejszy syf najniższej próby. Rozpadł się podczas delikatnego mycia samą wodą :(
Argentum Napisano 2 Czerwiec 2013 Napisano 2 Czerwiec 2013 ALG ile miałes dzis syfiastych :) kleszczy bo ja siedem jeszcze pod pomidorami musze sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.