Skocz do zawartości

Opolskie fanty sezon VII ...

ALG

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 333
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ToMojaPasja123 mówisz że Stizek jest materialista ale skąd możesz wiedzieć kto jaka ma sytuację rodzina i w ogóle niektórzy zostawiaja sobie fanty inni nie ty zapewne sie uczysz i nie musisz nic dawać na dom.

Oczywiście nie podważam sytuacji Stizeka bo nie znam ale tylko mówie jak jest. Ja osobiście nic nie sprzedaje ale jak bym miał jakąś kiepską sytuacje ( co sie zdarza w życiu) to nie miał bym chyba wahań żeby coś sprzedać z kolekcji.

kolego ToMojaPasja123 ja nie mówie nic o sprzedaży ja nie sprzedaje tylko te fanty które mnie nie interesują i ich nie zbieram zamykam się głównie w odznaczeniach i monetach reszte odkładam lub sprzedaję i kupuję coś nowego do mojej kolekcji...Zapytałem po prostu jaka jest waga tej dewizki z czystej ciekawości i tylko to mnie interesuje.

witam ponownie. Koledzy chyba pomylili dział. To są asze odkrycia" a nie asze frustracje" czy asze prężenie muskułów" :) Wyluzujcie więc proszę. Swoją drogą jeśli uważacie się za odkrywców to powinniście odkryć również (czytając różne wypowiedzi), że kolega Stizek po prostu bardziej od innych lubi metale szlachetne. Dewizka nie została zważona - nie znamy wagi. Żeby uniknąć offtopa wrzucam fotki z jesiennej akcji na depozytowym zagłębiu :)

nie wąchaliśmy ani nie próbowaliśmy. Jak widać żyjemy i mamy się dobrze. Zawartość prawdopodobnie nadawała się do spożycia :) Życzę wszystkim owocnego końca majówki :)

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie