Stizek Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Kolego ALG ta dewzika złoto? bo tak sie ladnie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 3 Maj 2013 Autor Share Napisano 3 Maj 2013 kolego Stizek --> próba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Ładne fanty :). A co do pogody to masakra... Weekend majowy tak pięknie miał wyglądać :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 ojej mmm jaka waga można wiedzieć;>??? szkoda że teraz złoto spada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMojaPasja123 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Stizek to jest cześć jego kolekcji takich rzeczy się nie sprzedaje wygląda na to że jesteś tylko materialistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 ToMojaPasja123 mówisz że Stizek jest materialista ale skąd możesz wiedzieć kto jaka ma sytuację rodzina i w ogóle niektórzy zostawiaja sobie fanty inni nie ty zapewne sie uczysz i nie musisz nic dawać na dom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 ALG możesz podzielić się tą Omegą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 3 Maj 2013 Share Napisano 3 Maj 2013 Oczywiście nie podważam sytuacji Stizeka bo nie znam ale tylko mówie jak jest. Ja osobiście nic nie sprzedaje ale jak bym miał jakąś kiepską sytuacje ( co sie zdarza w życiu) to nie miał bym chyba wahań żeby coś sprzedać z kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 4 Maj 2013 Share Napisano 4 Maj 2013 kolego ToMojaPasja123 ja nie mówie nic o sprzedaży ja nie sprzedaje tylko te fanty które mnie nie interesują i ich nie zbieram zamykam się głównie w odznaczeniach i monetach reszte odkładam lub sprzedaję i kupuję coś nowego do mojej kolekcji...Zapytałem po prostu jaka jest waga tej dewizki z czystej ciekawości i tylko to mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 witam ponownie. Koledzy chyba pomylili dział. To są asze odkrycia" a nie asze frustracje" czy asze prężenie muskułów" :) Wyluzujcie więc proszę. Swoją drogą jeśli uważacie się za odkrywców to powinniście odkryć również (czytając różne wypowiedzi), że kolega Stizek po prostu bardziej od innych lubi metale szlachetne. Dewizka nie została zważona - nie znamy wagi. Żeby uniknąć offtopa wrzucam fotki z jesiennej akcji na depozytowym zagłębiu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 tutaj depozyt spożywczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 soki, kompoty, przetwory mięsne a nawet garnek ze smalcem osłonięty wyłącznie pokrywką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 5 Maj 2013 Autor Share Napisano 5 Maj 2013 nie wąchaliśmy ani nie próbowaliśmy. Jak widać żyjemy i mamy się dobrze. Zawartość prawdopodobnie nadawała się do spożycia :) Życzę wszystkim owocnego końca majówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Z wczoraj oprócz moniaków wyskoczyła oto taka kula armatnia ;] pasuje mi na 6funtową D około 9cm, waga 2,8kgCo dziwne posiada sygnowanie S" lub 5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 5 Maj 2013 Share Napisano 5 Maj 2013 Apropos słoików ja bym przetestował jak soczek smakuje hy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Tak żeby wątek nie umarł praski syf z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 Kto nie był na koncercie beyonce niech żałuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Maj 2013 Share Napisano 26 Maj 2013 No kiepskie grosze :/ Powodzenia życzę następnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 witam. Rzeczywiście straszny syf :) najlepiej zakop z powrotem w tym samym miejscu. A tutaj nasz wczorajszy syf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 1 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2013 witam, dzisiejszy syf najniższej próby. Rozpadł się podczas delikatnego mycia samą wodą :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 1 Czerwiec 2013 Share Napisano 1 Czerwiec 2013 Co wy z tym syfem" macie :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Dzisiejsza garść pierdół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 2 Czerwiec 2013 Share Napisano 2 Czerwiec 2013 ALG ile miałes dzis syfiastych :) kleszczy bo ja siedem jeszcze pod pomidorami musze sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.