RAJTAR Napisano 7 Październik 2012 Autor Share Napisano 7 Październik 2012 Chciałbym obwieścić Szanownym Kolegom, że dnia 5 października przyszły na świat bliźnięta - przyszli odkrywcy i poszukiwacze - Ola i Kuba - Moje największe Skarby...Mimo,że muszę dać odpocząć polom i lasom do wiosny jestem bardzo szczęśliwy i szczerze mówiąc jeszcze do siebie nie doszedłem ;)pozdrawiam serdecznie RAJTAR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1985pl Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 No to gratulacje i to podwojne :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterpan Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Z tym odpoczywaniem to się jeszcze okaże. Jacuś, pozdrowienia i najlepsze życzenia dla Ani. GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Żeby zmajstrować bliźniaki trzeba mieć dwururkę :DWszystkiego najlepszego dla całej rodzinki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi94 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Gratulacje ! ;D, teraz trzeba powoli wdrażać dzieci do tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Gratuluję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Dobra obota" ;) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomb750 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Gratulacje. Też mam bliźniaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWO292 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 http://www.militaria.pl/bounty_hunter/wykrywacz_metalu_bounty_hunter_junior_p3489.xml na początek ;) Gratulacje dla Ciebie i Ani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 gratulacje i optymizmu życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Gratulację !Ale teraz będzie jak w ruskim czołgu.... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Gratuluję!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 8 Październik 2012 Autor Share Napisano 8 Październik 2012 Dzięki Koledzy, dziś kolejny dzień z moimi skarbami - tym razem już bez kaca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 również składam serdeczne gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 No to już wszyscy w domu,gratulacje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Wszystkiego Najlepszego podwójnego:) Gratulacje i pozdrawiam :) sidzok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Stereo..... Masz szczęście że nie quattro :))Parka jest ? Jest. No to sprzęciora na strych :)))Gratuluję !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 Szwagier ma parkę i nie ma na nic czasu...Ale z opowieści kolegi, który posiada 2 dziewuchy to opowiadał, że pierwsze 4 lata szybko przeleciało i teraz już jest ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 8 Październik 2012 Share Napisano 8 Październik 2012 super, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Gratulacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Gratulacje !! Trafić od razu parkę to kolego musi mieć faktycznie niezłą dwururkę :))?!No ale jak to mówią skończyło się babce sranie....." i teraz zamiast pakować na siłce i latać z wykrywką trzeba się będzie zająć potomstwem i zacząć wyręczać małżonkę w wielu rzeczach które kiedyś robiła sama ;)Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 9 Październik 2012 Autor Share Napisano 9 Październik 2012 Hehh... erwin jakbyś mnie znał, dwie rzeczy...przepraszam trzy które muszę odłożyć w kąt na jakiś czas to właśnie latanie po polach i lasach , siłownia i ....piwo, no ale teraz bez maluchów już sobie życia nie wyobrażam ale za to za parę lat...hehh wszystkie poletka przeczeszemy z dzieciakami.pozdrawiam serdecznie.RAJTAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Wiesz są 2 powody dla których mężczyzna pije piwo: albo jest żonaty albo jest kawalerem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin1 Napisano 9 Październik 2012 Share Napisano 9 Październik 2012 Ja mam czwórkę dzieci (syn jeden ;) )to wiem jak to teraz wygląda. Mimo wszystko powodzenia i jak myślę to twardy z ciebie gość i jeszcze będzie kupę okazji i na wykopki i na piwo :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 9 Październik 2012 Autor Share Napisano 9 Październik 2012 Coś w tym jest woytas, a co do bycia twardym, to jak ie pęknę" przez pierwsze 6 miesięcy to znaczy żem twardziel;)a i tak najważniejsze żeby były zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.