Landszaft Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 znalazłem prawdopodobnie kompletne ale trochę sfatygowany dwójnóg najprawdopodobniej do Diegtariowa, ale mam dylemat co to za pręt z przodu lub tyłu ?? zamontowany na dwójnogu . zaznaczyłem go strzałką
Landszaft Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 znalazłem prawdopodobnie kompletne ale trochę sfatygowany dwójnóg najprawdopodobniej do Diegtariowa, ale mam dylemat co to za pręt z przodu lub tyłu ?? zamontowany na dwójnogu . zaznaczyłem go strzałką
Landszaft Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 tu ujęcie z innej strony . może ktoś ma zdjęcie jak wygląda taki dwójnóg w stanie idealnym abym wiedział jak go odrestaurować
lina_90 Napisano 3 Październik 2012 Napisano 3 Październik 2012 trochę szerzej, wersja montowana w czołgach/ innego typu pojazdach. Ten pręt to część celownika. http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?f=71&t=7836&start=04 Zdjęcie od góry.
Landszaft Napisano 3 Październik 2012 Autor Napisano 3 Październik 2012 serdecznie dziękuję za informacje
Pytanie
Landszaft
znalazłem prawdopodobnie kompletne ale trochę sfatygowany dwójnóg najprawdopodobniej do Diegtariowa, ale mam dylemat co to za pręt z przodu lub tyłu ?? zamontowany na dwójnogu . zaznaczyłem go strzałką
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.