rabat Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Pierwszy dzień i pierwszy fant. Znalezione w całym polmosowym syfie . Z każdym kolejnym dniem i fantem postaram się dodawać kolejne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 I czym Ty się chwalisz..jakiś kawałek skorodowanego metalu:pWracaj Irek w mazowieckie!Tu orły,Wrzesień na Ciebie czeka!I ja z jakimś browarkiem albo winkiem!A nie na ziemie Yetiego się przeniosłeś!Wracaj panie!Najlepiej z Renią:)pozdr(i gratki za trafienie:)U mnie ostatnio same polmosy,resztka łopaty,jeden polski mauser i niemiecka dziewiątka:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Minensuchabzeichen der Kriegsmarine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Hebda- A nie na ziemie Yetiego się przeniosłeś!" ???Czy Ty aby miałeś choć mierną z geografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Może mapę miał do góry nogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Widzisz Yeti..Wakacje to wakacje..Normalnie kol.Rabat gnieździ się w BreslauNie mógł patrzeć na te skarby co trafiałem i uciekł do krainy futrzaka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Zwracam honor...PS Wiedział co robi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianLca Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Rabat i z czym do ludzi?! głody byłeś, że ona taka zgryziona"? tak na poważnie to jeszcze raz gratuluje znajdki ;)Na zdjęciu moja urlopowa pamiątka z maja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Oj wiedział wiedział. Ziemie fantami płynace:) Damianie ja dopiero sie rozkręcam, jutro albo pojutrze dodam więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Głębokie wykopy z dziś, jutro fotka z dzisiejszego wypadu i odznaczka po wstępnym czyszczeniu(zostało sporo farby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 wybaczcie, nie załadowalo się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 22 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2012 po wstepnym czyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Kolego Sylwester45, niestety adres z odkrywcy jest już nie aktualny. Proszę pisać na Ireneusz.lca@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Prawie 17zł, kilka pfenigów, łuska lebel,mauzer i kilka prl'ek. mam nadzieje że jeszcze raz skocze w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.