rabat Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Napisano 20 Wrzesień 2012 Pierwszy dzień i pierwszy fant. Znalezione w całym polmosowym syfie . Z każdym kolejnym dniem i fantem postaram się dodawać kolejne:D
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 I czym Ty się chwalisz..jakiś kawałek skorodowanego metalu:pWracaj Irek w mazowieckie!Tu orły,Wrzesień na Ciebie czeka!I ja z jakimś browarkiem albo winkiem!A nie na ziemie Yetiego się przeniosłeś!Wracaj panie!Najlepiej z Renią:)pozdr(i gratki za trafienie:)U mnie ostatnio same polmosy,resztka łopaty,jeden polski mauser i niemiecka dziewiątka:/
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 Hebda- A nie na ziemie Yetiego się przeniosłeś!" ???Czy Ty aby miałeś choć mierną z geografii?
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 Widzisz Yeti..Wakacje to wakacje..Normalnie kol.Rabat gnieździ się w BreslauNie mógł patrzeć na te skarby co trafiałem i uciekł do krainy futrzaka:)
Czlowieksniegu Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 Zwracam honor...PS Wiedział co robi :-)
DamianLca Napisano 21 Wrzesień 2012 Napisano 21 Wrzesień 2012 Rabat i z czym do ludzi?! głody byłeś, że ona taka zgryziona"? tak na poważnie to jeszcze raz gratuluje znajdki ;)Na zdjęciu moja urlopowa pamiątka z maja .
rabat Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Oj wiedział wiedział. Ziemie fantami płynace:) Damianie ja dopiero sie rozkręcam, jutro albo pojutrze dodam więcej.
rabat Napisano 21 Wrzesień 2012 Autor Napisano 21 Wrzesień 2012 Głębokie wykopy z dziś, jutro fotka z dzisiejszego wypadu i odznaczka po wstępnym czyszczeniu(zostało sporo farby)
rabat Napisano 23 Wrzesień 2012 Autor Napisano 23 Wrzesień 2012 Kolego Sylwester45, niestety adres z odkrywcy jest już nie aktualny. Proszę pisać na Ireneusz.lca@gmail.com
rabat Napisano 24 Wrzesień 2012 Autor Napisano 24 Wrzesień 2012 Prawie 17zł, kilka pfenigów, łuska lebel,mauzer i kilka prl'ek. mam nadzieje że jeszcze raz skocze w las
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.