sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Witam.Chciałbym dowiedzieć się jak usumąć nieoryginalną farbę z puszki.Na pierwszym zdięciu pucha przed malowaniem .Wiem popełniłem błąd z tym malowaniem . Z góry DZIĘKUJĘ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Zdjęcie przed malowaniem to nie tej samej puszki ale tak samo wyglądała przed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Rozpuszczalnik lub fosol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Są gotowe preparaty do usuwania farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 A ile Taki Preparat Może Kosztować ? ( do ile złotych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Na szybciora.http://www.leroymerlin.pl/farby-lakiery-i-kleje/rozpuszczalniki-rozcienczalniki/preparaty-do-usuwania-powlok-malarskich,a1164.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBAS17 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 kup sobie środek do usuwania uszczelek popsikasz i farbę ścierkom zetrzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Dziękuje za propozycję ale jak ktoś coś wie więcej proszę o napisanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Następnym razem najpierw zapytasz a potem pomalujesz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 tak , puszka była w dobrym stanie miała bardzo dużo oryginalnej farby a ja ją pomalowałem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 zamieniłem się z nauczycielem od histori za nóż który kosztował 15 złotych ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Fajny interes 70 zł (wg allezło) za 15 zł.Zrobiłeś nauczyciela w bambuko i jak się dowie z dobrą oceną możesz się pożegnać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 No to próbuj zmazać to co napaćkałeś i daj znać jak wyszło - może ktoś w przyszłości wykorzysta Twoje doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBAS17 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 http://allegro.pl/wurth-srodek-do-usuwania-uszczelek-i-klejow-i2558053465.html troche drogo ale warte uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Ale to ze starej szkoły ;) ale nóz mu siętak podobał jeszcze się pytał czy nie mam niemieckich oficerek ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Dziękuje za link wiem jak preparat sięnazywa poszukam w briko czy są nawed tańsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 I pamiętaj słownik poprawnej polszczyzny... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBAS17 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 berner 14 zł ale tamten lepiej daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 ok woytas ;D pamiętam zaglądałem przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Na dzień dzisiejszy nie mam kasy ponieważ kupiłem wczoraj nowy telefon i kasy brak mam odrdzewiacz ale chyba nie pomoże Jak myślicie ? jak zrobie to dam zdięcia ale to za tydzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 A czy warto wypiaskować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Co ci to wtedy da, jak zerwiesz i starą farbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Nie. Bo zedrzesz wszystko łącznie z oryginalną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebi_ns Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2012 Mój tata ma piaskarke i mówił że może dać na małe obroty i tylko 1 raz przeleci i koniec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2012 Share Napisano 28 Sierpień 2012 Nie!No chyba, że chcesz mieć bez farby. Twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.