cuma Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 ...działo i dziać się będzie jeszcze więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 no korkowce fajne były :)ale koreczki fajnie waliły spod pięty, nie wiadomo kiedy i gdzie pierdyknęły :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 a obranymi ze skóry" można było po ziemi trzaskać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Wolę taką, bardziej humanitarną broń: http://www.youtube.com/watch?v=4gsWDbudnoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 Przy obieraniu potrafiły paznokcie zabielić;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 25 Sierpień 2012 Share Napisano 25 Sierpień 2012 patton... po 5 min. filmu już byłem pewien, ze to przyszła baba do lekarza..."! Kużwa! długo kojarzyłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 26 Sierpień 2012 Share Napisano 26 Sierpień 2012 Oj pobawiłbym się jeszcze raz korkami :)A synek mój (198cm) jaką miałby radochę :))Ale chyba to se ne wrati :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 Kiedyś zabawa była przednia ale teraz... parę lat temu jeden dostał wyrok za korkowiec-biegły stwierdził że do lufy można włożyć nabój od mosina i odpalić.jak czytałem o sprawie to wyrok już był prawomocny.pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Sierpień 2012 Share Napisano 27 Sierpień 2012 ceny z wczorajszego lack market"gun - 13 złammonition - paczka 25 sztuk - 12 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.