traper6 Napisano 21 Sierpień 2012 Autor Napisano 21 Sierpień 2012 Czy jest ktoś na forum kto na podstawie szyldu nad sklepem jest wstanie zidentyfikować w jakim mieście wykonano to zdjęcie. Moje przypuszczenia że to jest Opole, lub Opolszczyzna, ale równie dobrze może być gdzieś w Niemczech.
Krychus Napisano 21 Sierpień 2012 Napisano 21 Sierpień 2012 Znalazłem informację o Karl Heinz Ledermann, RotherstraBe 22, Berlin. Ale nie jestem pewien, czy to ten sam gość. Opisu co do działalności brak. Pozdrawiam, K.
Krychus Napisano 21 Sierpień 2012 Napisano 21 Sierpień 2012 No co? Opisu nie było, ale jak założyciel nie żyje, to chociaż dla tradycji" jakaś taka nazwa istnieje...
Gniewkos Napisano 21 Sierpień 2012 Napisano 21 Sierpień 2012 to adres i nazwisko właściciela firmy przy tej ulicy są nawet numery telefonu, niestety trzeba się bardziej natrudzić aby wyszukać cokolwiek, a nie wkładać pierwsze lepsze napotkane info, zapewniam cię, że zanim Janek wsadził tutaj tą fotkę to wklepał w google KARL-HEINZ LEDERMANNpozdro!
Pytanie
traper6
Czy jest ktoś na forum kto na podstawie szyldu nad sklepem jest wstanie zidentyfikować w jakim mieście wykonano to zdjęcie. Moje przypuszczenia że to jest Opole, lub Opolszczyzna, ale równie dobrze może być gdzieś w Niemczech.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.