grove3 Napisano 28 Marzec 2004 Napisano 28 Marzec 2004 I jeszcze jedno to miało być w formie pytającej ale gdzieś sie zgubił ??????
Gość Napisano 28 Marzec 2004 Napisano 28 Marzec 2004 Mógłby mi ktoś pokolorować fotke Włocha(goscia z Włoch)?Z góry dzięki.Nie mogę tylko go wstawić na forum, ale mogę je wysłać na priv'a.
michalczewski Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Kazik to nie przypatkiem zuraw" w Gdansku. Oczywiscie ten najstarszy :)No fajnie ten facet z nasadka do granatow wyglada jak moj kolega ze szkoly podstawowej ale chyba nie z tej samej co twoja Bjar bo ja mieszkam w centrum a ty chyba gdzies na polnocy. No i grove3 tez rozpoznaje swoich" :)zostal jeszcze jeden kto sie do niego przyzna :)
grove3 Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 To jest chyba najpospolitsza twarz w polsce już trzech go rozpoznaje.Panowie wpatrujcie się bo moze ci faceci to jakieś stworki z Roswell.To by było dopiero odkrycie:))BK to nic w porównaniu z tymPozdr grovePs. wreszcie wiosna
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Michalczewski - brawo!!!Panowie, albo mamy doczynienia ze zbiorowym złudzeniem, albo fotografią pewnej grupy rekonstrukcyjnej ;), albo wasz przyjaciel niedługo się dowie co porabiał jego ojciec w czasie wojny ;)))Niesamowite, że trzem różnym osobom ten gościu z fotografii kojazy się ze znajomym. Może wszyscy mówicie o tym samym przyjacielu? świat jest taki mały ;)
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 dodaje pozostałe twarze. Może odnajdzie się reszta waszych znajomych ;P
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 zapomniałem że chodziło głównie o tego przestraszonego gościa ;)
grove3 Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Raczej nie wszscy jesteśmy z innego regionuNic tylko agenci z RoswellJak znajdę gdzieś fotkę tego kolesia to wstawię dla porównania
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Michalczewski! I jeszcze mi powiedz ,że ten kolo z granatnikiem na Mauserze ma na imię Bartek ,to już w ogóle zwątpię... :P Nie mieszkam na północy - raczej świętokrzyskie rejony ,Góry Świętokrzyskie ,anditenkreis" dokładnie :Ppzdrbjar_1
Mi.Der Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Dla chętnych, z Powstania tutaj jest wz.30 (czarno-biały) http://derela.republika.pl/wz30_1944.jpg
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Już mi się trochę znudziło koloryzowanie zwykłych fotek.Panowie!!!Szykuję dla was grubą prowokację artystyczną ;))) Wzorowałem się na legendzie Pop Artu ;)Na wstępie wklejam zródło mojego natchnienia
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 A teraz pozostaje mi się tylko modlić o to abym nad ranem miał całe szyby w samochodzie ;Pale najlepsze jeszcze przed wami (choć jeszcze się wacham czy to umiescić ;) )
kazik Napisano 29 Marzec 2004 Napisano 29 Marzec 2004 Raz kozie śmierć. Mam nadzieje, że mie uraziłem niczyich uczuć religijnych ;P
Monsun Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Witam,MTC, Kloki - zdjęcia w Waszym wykonaniu są naprawdę dobre. Wiadomo, że nie zawsze uda się zdjęcie dobrze pokolorować, ale niektóre z nich wyglądają prawie jak autentyki, tzn. zrobione w kolorze w latach 40 - tych.Kazik - zostałeś oficjalnie uznany za polskiego Andy Warhalla. Mam propozycję: zamiast puszki zupy Campbells, czy jak to się nazywa poprawnie, proponuję zrobić mały plakacik fajek JUNO albo puszeczki Schoko-Kola-dose.Zdjęcie ukazujące stertę broni polskiej pochodzi ze zbiorów bodajże Stanisława Kopfa i zostało zrobione w Warszawie po kapitulacji w 39r.Ten przestraszony koleś z fotki walk w Gołdapii, udostępnił swą twarz rysownikom z Hollywood ... możemy oglądać go we wcieleniu Mrówki Z :)PozdrMarcin
michalczewski Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Bjar a wiec mieszkasz w rejonie Ponurego :)Ja w wawie a ten koles w moim miescie znany jest pod imieniem Jacka M. ciekawe dla kogo robi KGB,GRU,CIA,???Wczoraj spotkalem sie z nim poraz pierszy od 2 lat ale nic sie nie zmienil. Wisi u niego w pokoju teraz ta fotka nad prycza". Mozna go popytac czy nie ma jakis fantow skitranych po dziadku" :D
bjar_1 Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 Tamten z kolei to BARTOSZ K. - jeszcze się z nim nie widziałem ,ale fotkę dziadka mu dam.Banditenkreis" - dokładnie powiat konecki (stolyca powiatu - Końskie).pzdrbjar_1
kloki Napisano 4 Kwiecień 2004 Autor Napisano 4 Kwiecień 2004 Temat się ostatnio schował, ponieważ czasu nie miałem na kolorowanie, teraz chwilke znalazlem i wrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.