vis1939 Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Dwie od lewej Czechosłowackie(tak,nie czeskie!) było bodajże trzech producentów(Jiri Roth Bratislava,Sellier&Bellot Praga,Zbrojovka - lokalizacja zależy od fili zakładu) to i drobne różnice występują.Jak już wyśmigasz tym druciakiem to dobre do doczyszczania zakamarków są takie szczotki - http://www.pphulinda.com/czesci-do-ostrzy/140-blaszka-do-ostrza-z-zapieciem-click.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2012 Aha dzięki vis, Jutro pojadę do sklepu i poszukam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2012 Miałem w weekend to zrobić ale znalazłem teraz trochę czasu więc... :) wyczyściłem łódeczki i spróbowałem również na łuskach.vis mam pytanie mam czyścić tak długo aż wyjdzie złoty kolor jak w przypadku tej pierwszej łuski (trochę mnie poniosło chciałem wiedzieć co się stanie :D) czy miałem zrobić tak jak zrobiłem resztę przedmiotów czyli taki ciemniejszy kolor i na tym stop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 23 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2012 Przepraszam, poprzednie się nie załadowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Ktoś451,kod eds- Zuendappwerke GmbH, Nuernberg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Dzięki Herman, ale już wczoraj znalazłem - w sumie przez przypadek na myvimu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 23 Sierpień 2012 Share Napisano 23 Sierpień 2012 Polecam stronkę:http://www.radix.net/~bbrown/codes_full.htmlPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Sierpień 2012 Share Napisano 24 Sierpień 2012 Bercik to czy wyśmigasz je jak psie klejnoty,czy zostawisz ciemniejsze to Twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik25 Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2012 W sumie :P ciemniejsze jak dla mnie lepiej wyglądają :)Ale i tak dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.