Skocz do zawartości

Już wiem jak wygląda islamski raj

Skok

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przeca to ma być raj, a w raju to wszystko możliwe.

Saperfts.
W 2003 r. podczas podczas remontu starej chawiry na zDolnym Śląsku, pod podłogą znaleziono spore zawiniątko w worku po mące. Znalezisko udało mi się przejąć od budowlańców.
Wg. Ciebie znalazłem się w raju. Ale mimo wszystko wolę te 72 dziewice z ichniego Koranu.
Napisano
Oby te 72 dziewice były dziewicami z wyboru, a nie z braku okazji.

Szturmów podobno znaleźli 2 000. Pewnie ze względu na brak amunicji długo z nimi nie polatają. Myślę, że jest nikła szansa, że chociaż część uda się wyrwać. Ciekawe skąd się tam wzięły. Ja obstawiam Czechów.
Napisano
Szaman , mysle ze wiedza Ci co brame raju przekroczyli, jak na razie nie wrocil nikt, a swoja droga czym mnie jeszcze zaskoczy zycie, tyle dobra w jednym miejscu , no no......
Napisano
No dobra, ale najdalej po tygodniu dziewice przestaną być dziewicami i co wtedy- dostawa nowych, czy raj się kończy?"

szaman, każdy orze jak może, ale nie sądzę żeby tak szybko wyczerpał się magazyn.

No chyba, że: (teraz kawał)

- Romek! to prawda, że Twoja żona dobra jest w łóżku??
- yyyyy opinie na ten temat są podzielone!

:D pozdr
Napisano
Islam podaje że każdy facet który trafi do raju dostaje 72 dziewice, ale nie ma wzmianki o tym co on będzie z nimi robił, czy jak je używał....

Zmarł erotoman i dostał możliwość wyboru czy trafi do nieba, czy piekła. Pokazano mu niebo i widzi że święci siedzą przy stole zbitym z nie heblowanych desek, na talerzach same gotowane w łupinkach kartofle, suchy chleb i popijają wodą.
Następnie pokazano mu piekło. Wnętrza wystrojone w stylu 'de lux', szampan się leje strumieniami, do jedzenia kawior, bażanty i inne ekskluzywne dania. Na stołach nago tańczą super laski.
Erotoman na to wszystko popatrzył i mówi:
- Pinkole takie niebo, chcę do piekła.

Po chwili pyta się Belzebuba:
- Słuchaj, na stołach widziałem takie lachony że głowa boli. Czy mogę z nimi no.... teges.... pofiglować .... ?
- Erotomanie, one są wszystkie twoje. Możesz z nimi robić co chcesz, gdzie chcesz, jak chcesz i ile razy dasz radę. O nic nie musisz pytać....

Uradowany erotoman wziął jedną za rękę i poszedł do pokoiku..... Po chwili otwierają się drzwi i z piskiem ucieka dziewczyna. Wziął następną i ta po chwili też uciekła z piskiem i łzami w oczach. Po chwili wziął następną i następną i następną....
Po pewnym czasie z hukiem otwierają się drzwi. Z pokoiku wylatuje dziewczyna, za nią erotoman i daje jej kopa w tyłek i jeszcze jednego i jeszcze....

Wtutwiony na maxa idzie do Belzebuba i mówi:
- Te, Belzebub, ale one nie mają dziur....
- Erotomanie, ty jesteś w piekle, a nie w raju.........
Napisano
ale tak sobie przemyślałem sprawę. Mam 72 dziewice. Czyli 1dziennie =72 dni raju.
A za nieszczęsnego szturma do 8 lat schylania się po mydło. . Kalkulacja prosta :d
  • 2 years later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie