Skok Napisano 14 Sierpień 2012 Autor Napisano 14 Sierpień 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6EsCle4ooM0&feature=youtu.be
SirBadFate Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 Tak, na pewno ta broń będzie wykorzystana w ajskich" celach, przecież nie do zabijania..
traper6 Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 Jaki raj ? Kupa giwer i tyle.Gdzie są te 72 dziewice ? Oooo.... to jest dopiero raj ! :)
saperfts Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 dziewice? w tych czasach?? hahah to już towar deficytowy. To jak znalezienie szturma w pełnej oksydzie :D
traper6 Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 Przeca to ma być raj, a w raju to wszystko możliwe.Saperfts.W 2003 r. podczas podczas remontu starej chawiry na zDolnym Śląsku, pod podłogą znaleziono spore zawiniątko w worku po mące. Znalezisko udało mi się przejąć od budowlańców.Wg. Ciebie znalazłem się w raju. Ale mimo wszystko wolę te 72 dziewice z ichniego Koranu.
saperfts Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 jeden woli ogórki drugi ogrodnika córki :)) No może z tym szturmem przesadzilem w takim razie :)
Skok Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Napisano 15 Sierpień 2012 Oby te 72 dziewice były dziewicami z wyboru, a nie z braku okazji.Szturmów podobno znaleźli 2 000. Pewnie ze względu na brak amunicji długo z nimi nie polatają. Myślę, że jest nikła szansa, że chociaż część uda się wyrwać. Ciekawe skąd się tam wzięły. Ja obstawiam Czechów.
sza.man Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 No dobra, ale najdalej po tygodniu dziewice przestaną być dziewicami i co wtedy- dostawa nowych, czy raj się kończy?
Boer Napisano 15 Sierpień 2012 Napisano 15 Sierpień 2012 Szaman , mysle ze wiedza Ci co brame raju przekroczyli, jak na razie nie wrocil nikt, a swoja droga czym mnie jeszcze zaskoczy zycie, tyle dobra w jednym miejscu , no no......
zbyniek Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 No dobra, ale najdalej po tygodniu dziewice przestaną być dziewicami i co wtedy- dostawa nowych, czy raj się kończy?"szaman, każdy orze jak może, ale nie sądzę żeby tak szybko wyczerpał się magazyn.No chyba, że: (teraz kawał) - Romek! to prawda, że Twoja żona dobra jest w łóżku??- yyyyy opinie na ten temat są podzielone!:D pozdr
woytas Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 Dziewczyny wracają na warsztat, pozszywają i apiać
traper6 Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 Islam podaje że każdy facet który trafi do raju dostaje 72 dziewice, ale nie ma wzmianki o tym co on będzie z nimi robił, czy jak je używał....Zmarł erotoman i dostał możliwość wyboru czy trafi do nieba, czy piekła. Pokazano mu niebo i widzi że święci siedzą przy stole zbitym z nie heblowanych desek, na talerzach same gotowane w łupinkach kartofle, suchy chleb i popijają wodą.Następnie pokazano mu piekło. Wnętrza wystrojone w stylu 'de lux', szampan się leje strumieniami, do jedzenia kawior, bażanty i inne ekskluzywne dania. Na stołach nago tańczą super laski. Erotoman na to wszystko popatrzył i mówi:- Pinkole takie niebo, chcę do piekła.Po chwili pyta się Belzebuba:- Słuchaj, na stołach widziałem takie lachony że głowa boli. Czy mogę z nimi no.... teges.... pofiglować .... ?- Erotomanie, one są wszystkie twoje. Możesz z nimi robić co chcesz, gdzie chcesz, jak chcesz i ile razy dasz radę. O nic nie musisz pytać....Uradowany erotoman wziął jedną za rękę i poszedł do pokoiku..... Po chwili otwierają się drzwi i z piskiem ucieka dziewczyna. Wziął następną i ta po chwili też uciekła z piskiem i łzami w oczach. Po chwili wziął następną i następną i następną....Po pewnym czasie z hukiem otwierają się drzwi. Z pokoiku wylatuje dziewczyna, za nią erotoman i daje jej kopa w tyłek i jeszcze jednego i jeszcze....Wtutwiony na maxa idzie do Belzebuba i mówi:- Te, Belzebub, ale one nie mają dziur....- Erotomanie, ty jesteś w piekle, a nie w raju.........
saperfts Napisano 16 Sierpień 2012 Napisano 16 Sierpień 2012 ale tak sobie przemyślałem sprawę. Mam 72 dziewice. Czyli 1dziennie =72 dni raju. A za nieszczęsnego szturma do 8 lat schylania się po mydło. . Kalkulacja prosta :d
piotrcrass Napisano 19 Styczeń 2015 Napisano 19 Styczeń 2015 Ciekawe który kraj im to opchnął.Us.Rus.Germanus?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.