Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 czy lata to nie wyrok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Ta,czy lata. :)W papierach jak byk stoi dożywocie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Srebrne gody, to jak ćwiartka za ludobójstwo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Coś w tym jest... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemope Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Wesoły mąż przychodzi z pracy - kochana żono oto pierwsze pytanko: wymień 3 obce waluty. Ależ proszę kochanie: euro, funty, dolary. Bardzo dobrze moja żonko. A teraz drugie pytanko: wymień chociaż 3 rodzaje prezerwatyw. Ależ proszę kochanie: o smaku czekoladowym, wiśniowym oraz morelowym. Bardzo dobrze moje kochanie. I trzecie pytanko: wymień 3 rzeki płynące przez Finlandię. ...??? No tak myślałem, że tak będzie. Oprócz pieniędzy i sexu żadnych zainteresowań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Przez te wasze wpisy kobieras39 , uciekł sprzed ołtarza....... ;-) , alez was koledzy ;-) , dzieki waszemu gadulstwu będzie cześciej śmigał na wykopki a tak miałby szlaban od żony a my zero konkurencji w terenie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREKK Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Aja myślę że sprawdza dołek jaki mu się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Dołek"??? Takiej nazwy jeszcze nie słyszałem...Dwa- chłop trochę czasu na Forum spędził to wie, miejmy nadzieję, o co chodzi... w sprawdzaniu dziwnych sygnałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 A propos mojej teściowej faktycznie jest starsza ode mnie o trzy lata ale za to żonę mam młodszą o trzynaście lat .A co se będę żałował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 To mamuśka niezły numer była :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Na weselu połowa gości nie wierzyła że to moja teściowa, o pewnie siostra młodej".Ot mieli zagwozdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobik30 Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Żonaty jestem od kilku lat i nie narzekam,żona pozwala mi na wszystko...:gotuje,piorę,sprzątam,zmywam,do roboty chodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 No to bobik witaj w klubie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Klubie Pod pantoflem"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Coś tak jakby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Ale dosyć już tych przechwałek.Niech Kobierasowi ziemia lekką będzie.Powodzenia chłopie i gromadki dzieci.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Kobieras fotki byś jakieś wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Kobieras39 najlepszego na nowej drodze zycia:) mnie to czeka za 2 tygodnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 kobieras - fajny był z niego chłopak ...niech mu ...lękką będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Eeee tam-nie ma go co skazywac,moze jeszcze wyjdzie z tego szamba.Ja po czterech latach malzenstwa zdecydowalem sie na rozwod.Ona jeszcze nie wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 A całe Forum już tak.Nieźle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Zona niestety przez kilka lat naszej znajomosci strasznie duza sie zrobila.Troche sie boje jej powiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Nadw.- bo my tu jak jedna wielka rodzina... A żona? Toż to obcy materiał genetyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Ta,ze zmutowanym genem poszukiwacza.Szuka zaskórniaków męża i dziur w całym. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1973 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 http://hardcorowo.pl/5837_Miedzynarodowy_Symbol_Malzenstwa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.