Skocz do zawartości

Moje plażowe znajdki 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Fajnie , powoli wykrywka widze się zwraca. Ja mam do Ciebie pytanie , jak reagują na to ludzie na plaży?Bo nie raz znajdzie sie pajac , że dogaduje , zaś inny będzie taki , ze się zapyta co to za sprzęt ile kosztuje , czemu go kupiłeś poprostu mili ludzie , a nie jakieś łachudraki itd.Ciekawi mnie to bardzo jak jest w twojej okolicy.Pozdrawiam :).Życzę tone złota :D

idę sobie w zeszłą niedz. jak iały człowiek" na plażę pochodzić z wykrywką a tu nie dochodząc do plaży rafiam" coś takiego:)) czyżby to któryś z was?? ciekawe czy działalność" zgłoszona w odpowiednim urzędzie... :)))
ps.na plaży pusto,tylko turyści -lenie!woli zakopać puszkę po piwie w piachu niż wrzucić do kosza 10m dalej.

hahaahah wynajmij wykrywacz metali" po pierwsze chyba wykrywacz metalu , a po drugie to chyba ktoś sobie nie pomysli , że jakiejś osobie da wykrywacz na 3h za 50zł (wypożyczy) a ofiara co zgubiła swoją rzeczy ma tego szukać xD?Przecież turysta jakby coś zgubił to te 3 godziny by szukał przycisku do włączenia :D.Ale napewno chodziu tutaj , że ekipa przychodzi na plaże i szuka zgubionej rzeczy.Tylko teraz jedna myśl mi się nasuwa , skoro by zadzwonili to ten ktoś pewnie już zgubiony przedmiot by znalazł i by była to tylko kwestia zapłaty lub podziękowania.Niektórzy ludzie są naprawdę bezmyślni.Pozdrawiam D! :D

Na plaże chodzę już tylko w nocy choć w dzień też się chodziło ale to nie to samo... Spotkałem się z różnymi reakcjami... nad ranem zdarza się że ktoś podejdzie zapyta co robię ,ile znalazłem itd spotkałem już też kilku poszukiwaczy na urlopie ale żadnego z Odkrywcy.Zdarzyło się też już pomóc nie jednej osobie a to obrączka,pierścionek a to pilot do bramy,do auta. Rok temu miałem ogłoszenie na lokalnej stronie internetowej,ludzie dzwonili fanty się odnajdywały coś tam zawsze wpadło na wachę. W ubiegłe wakacje z ponad 20 nocek było ok 2000 tys monet jakieś 920zł,jak będzie teraz?
Posiadam Fishera-75 SE już się zwrócił ;) oczywiście dyskryminacja żadnych kapsli nie kopie, najgorsze są kawałki foli nie za bardzo można ja wyciąć bo wtedy małe niklowe moniaki już słabiej słychać. Pozdrawiam.

Kolego a ty uczęszczasz na tą samą plaże ? :)

Czołgiem Cezar. Zdaje się, że jesteśmy ten sam rocznik :) Dobrze, że piszesz o swoich wynikach bo jakiś sensowny obraz całości z tego wychodzi. Mam do Ciebie pytanie jako do praktyka. Planuję za parę dni jechać z dziewczyną nad morze, oczywiście ze sprzętem, i planujemy wychodzić rano z azy", iść kilkanaście (kilkadziesiąt) kilometrów plażą z przerwą na posiłki w mijanych miejscowościach i wracać przed nocą PKSem czy innym busem. Na następny dzień w drugą stronę a potem zmiana bazy. I teraz pytanie czy logistycznie jest to do zrobienia i czy na tych dzikich plażach między miejscowościami trafia się dużo PRLu i późnego Niemca"?
Jesteśmy nastawieni na zabawę bo zarabiamy raczej w pracy :)

Czołgiem,Ja też zarabiam raczej w pracy.. a po plaży lubię rekreacyjnie polatać w wakacje".To co piszesz możliwe na odcinkach plaży dzikich pewnie będzie sporo Rzeszy i PRL-u a b.mało lub wcale RP.Ale czy szmula wytrzyma taką wyprawę

Myślę, że wytrzyma :) Raz w lesie trochę pogubiłem drogę i zrobiliśmy ok 12km w 4h, kopiąc trochę przy tym i w ogóle nie marudziła więc powinno być ok. Cieszy mnie to co piszesz; jak wrócę wstawię fotki i opowiem. No ale to dopiero za tydzień. Pozdrawiam i udanego relaksu do samiutkiego końca sezonu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie