cezar81 Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Fajnie , powoli wykrywka widze się zwraca. Ja mam do Ciebie pytanie , jak reagują na to ludzie na plaży?Bo nie raz znajdzie sie pajac , że dogaduje , zaś inny będzie taki , ze się zapyta co to za sprzęt ile kosztuje , czemu go kupiłeś poprostu mili ludzie , a nie jakieś łachudraki itd.Ciekawi mnie to bardzo jak jest w twojej okolicy.Pozdrawiam :).Życzę tone złota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 kolego..a moze bys cos zostawil tak dla mnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srg.steiner Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 idę sobie w zeszłą niedz. jak iały człowiek" na plażę pochodzić z wykrywką a tu nie dochodząc do plaży rafiam" coś takiego:)) czyżby to któryś z was?? ciekawe czy działalność" zgłoszona w odpowiednim urzędzie... :)))ps.na plaży pusto,tylko turyści -lenie!woli zakopać puszkę po piwie w piachu niż wrzucić do kosza 10m dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 hahaahah wynajmij wykrywacz metali" po pierwsze chyba wykrywacz metalu , a po drugie to chyba ktoś sobie nie pomysli , że jakiejś osobie da wykrywacz na 3h za 50zł (wypożyczy) a ofiara co zgubiła swoją rzeczy ma tego szukać xD?Przecież turysta jakby coś zgubił to te 3 godziny by szukał przycisku do włączenia :D.Ale napewno chodziu tutaj , że ekipa przychodzi na plaże i szuka zgubionej rzeczy.Tylko teraz jedna myśl mi się nasuwa , skoro by zadzwonili to ten ktoś pewnie już zgubiony przedmiot by znalazł i by była to tylko kwestia zapłaty lub podziękowania.Niektórzy ludzie są naprawdę bezmyślni.Pozdrawiam D! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Lipiec 2012 Share Napisano 29 Lipiec 2012 Sory za dubla btw. Pan cezar81 z jakim sprzętem chodzi :) i czy kopie każdy dogodny sygnał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2012 Na plaże chodzę już tylko w nocy choć w dzień też się chodziło ale to nie to samo... Spotkałem się z różnymi reakcjami... nad ranem zdarza się że ktoś podejdzie zapyta co robię ,ile znalazłem itd spotkałem już też kilku poszukiwaczy na urlopie ale żadnego z Odkrywcy.Zdarzyło się też już pomóc nie jednej osobie a to obrączka,pierścionek a to pilot do bramy,do auta. Rok temu miałem ogłoszenie na lokalnej stronie internetowej,ludzie dzwonili fanty się odnajdywały coś tam zawsze wpadło na wachę. W ubiegłe wakacje z ponad 20 nocek było ok 2000 tys monet jakieś 920zł,jak będzie teraz?Posiadam Fishera-75 SE już się zwrócił ;) oczywiście dyskryminacja żadnych kapsli nie kopie, najgorsze są kawałki foli nie za bardzo można ja wyciąć bo wtedy małe niklowe moniaki już słabiej słychać. Pozdrawiam.Kolego a ty uczęszczasz na tą samą plaże ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 Ja z Opolskiego i chodzę na plaże ja jezioro :).Hehe to fajnie szkoda , że w garrecie ace 250 nie da się kapsli wyciąć (-.-).Bo się wyeliminuje sreberko lub złotko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 no nieźle, gdyby nie uszy uśmiech na około głowy :))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 w ubieglym tygodniu bylem w Jastrzebiej Górze ale kaszana straszna przez tydzien ok 90 zl (((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 W ciemnościach nagły dreszczyk emocji myślę że to gold a tu lipa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 witaj widzę że plaża cię hojnie obdarowuje ja w tamtym roku 4 stówki w tydzień nakopałem czy można wiedzieć gdzie szukasz ??zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 Wystarczy kliknąć na poznajmy się" a szukam na jednej z piękniejszych i hojniejszych w Polsce :)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 Dziwnym trafem to zdjęcie monet znalezionych wczorajszej nocy zostało usunięte przez kogoś,kogo i dlaczego.Pytanie do moderatorów,co jest grane ?30 lipiec 5 godzin. 102szt.monet 54zł 72gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2012 To też znikło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Władziu Napisano 4 Sierpień 2012 Share Napisano 4 Sierpień 2012 Czołgiem Cezar. Zdaje się, że jesteśmy ten sam rocznik :) Dobrze, że piszesz o swoich wynikach bo jakiś sensowny obraz całości z tego wychodzi. Mam do Ciebie pytanie jako do praktyka. Planuję za parę dni jechać z dziewczyną nad morze, oczywiście ze sprzętem, i planujemy wychodzić rano z azy", iść kilkanaście (kilkadziesiąt) kilometrów plażą z przerwą na posiłki w mijanych miejscowościach i wracać przed nocą PKSem czy innym busem. Na następny dzień w drugą stronę a potem zmiana bazy. I teraz pytanie czy logistycznie jest to do zrobienia i czy na tych dzikich plażach między miejscowościami trafia się dużo PRLu i późnego Niemca"?Jesteśmy nastawieni na zabawę bo zarabiamy raczej w pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 4 sierpień 3 godziny52szt.monet 42zł 88gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 Czołgiem,Ja też zarabiam raczej w pracy.. a po plaży lubię rekreacyjnie polatać w wakacje".To co piszesz możliwe na odcinkach plaży dzikich pewnie będzie sporo Rzeszy i PRL-u a b.mało lub wcale RP.Ale czy szmula wytrzyma taką wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Władziu Napisano 5 Sierpień 2012 Share Napisano 5 Sierpień 2012 Myślę, że wytrzyma :) Raz w lesie trochę pogubiłem drogę i zrobiliśmy ok 12km w 4h, kopiąc trochę przy tym i w ogóle nie marudziła więc powinno być ok. Cieszy mnie to co piszesz; jak wrócę wstawię fotki i opowiem. No ale to dopiero za tydzień. Pozdrawiam i udanego relaksu do samiutkiego końca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2012 11 sierpień 4 godziny.69szt.monet 53zł 82gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 I na dobrą flachę jest :) Ja po weekendzie idę obadać Proxą plażę nad tutejszym jeziorkiem. Może coś się trafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flasch Napisano 14 Sierpień 2012 Share Napisano 14 Sierpień 2012 widzę że bez znaczenia jaka plaża około 10 zł na godzinę ja chodzę w Gdyni dziś słabo 3h - 20 zł ale tak mniej więcej na 2h szwendania się po piachu około 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 14 sierpień 3 godziny.40szt.monet 23zł 78gr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 u mnie trochę gorsze wyniki 1 dzień 26 zł drugi 15 ludzi jak na lekarstwo i dużo śmieci o kapslach i pultabach już nie wspomnę , ale na browar się uzbierało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.